Zar se ne mogu razne gustoce ekrana isprobati u Android emulatoru?
Inace imam MDPI mobitel, ako ti to sto znaci, eto salji.
Dakle, prije nekog vremena napisao sam jednostavnu (a nadam se bar donekle korisnu) Android aplikaciju. Kako sam je razvijao na mobitelu s malom gustoćom ekrana (kombinacija rezolucije i veličine ekrana), nisam siguran kako izgleda na ostalim ekranima s većom rezolucijom. Ako ima zainteresiranih poslao bi im paket (PackageExp.apk) pa da ga sami isprobaju.
BTW, znam da se za podržavanje više različizih rezolucija treba kreirati layoute posebno za svaki tip ekrana (ldpi, mdpi i hdpi) ali meni to jednostavni nije radilo kako treba (a nisam imao na čemu eksperimetirati)
Vrlo kratko o samoj aplikaciji
Dakle, prgram pokazuje sve pakete istalirane na vašem uređaju, te za svaki paket daje prozore (aktivnosti), kao i pripadajuće serivise, widgete itd. Osim toga možete dobiti i određene dodatne informacije kao veličina paketa, dopuštenja (permissions) koje paket traži itd
Zar se ne mogu razne gustoce ekrana isprobati u Android emulatoru?
Inace imam MDPI mobitel, ako ti to sto znaci, eto salji.
Jup, to bi trebao lako testirati u emulatoru koji dolazi u sklopu SDK-a samo neznam koji su koraci za to...
Ako ti pomaže, imam hdpi (800x480) mob pa možeš poslati na testiranje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo nesto sto bi moglo pomoci: http://developer.android.com/guide/p...s_support.html
Konkretno evo primjer s kraja te stranice:
Code:emulator -avd <avd_name> -scale 96dpi
Hvala ravilovu i xlr-u na testiranju aplikacije i nekim njihovim sugestijama,
sigurno ću isprobati ovo s emulatorom
Bookmarks