Svi smo kad-tad odigrali neku igru na mobitelu, a neki su sigurno i ovisnici te svaki dan igraju različite naslove na svojem mobitelu. Ja svaku večer prije spavanja obavezno odigram jednu igru koja me doslovce uspava. I tako već godinama...
Igranje igrica je zabavno, a statistički podaci kažu da mladi u Europi tjedno provode oko osam sati na igranje igara. Igranje je i korisno jer se igranjem igara trenira koordinacija očiju i ruku, refleksi, multitasking odnosno obavljanje više različitih stvari istovremeno. Razvija se mozak, komunicira s drugima putem online igara. Tu su i različite igre koje potiču kreativnost i razmišljanje.
Dodamo li igrama i dobru grafiku, pristup Internetu, dolazimo do pravog smisla pojma Ultimate gaming. Pri tome morate imati i dobru „pilu“, uređaj bez trzanja, kašnjenja i blokiranja („zaleđivanja“). Ukoliko bih razmišljao što mi još nedostaje bio bi to HD, ili još bolje FullHD. Za sve prethodno nabrojano potrebno je zasigurno jedno dobro računalo, pomislili ste sigurno?! Još i kakav dvojezgreni procesor, dosta RAM memorije, odličan ekran na kojem će se igrice prikazivati...
VIŠE: http://lgblog.mobil.hr/ultimate-gami...optimusu-2x-15

Odgovori uz citat

Bookmarks