Koja verzija androida je na mobu? Ides u settings - about phone - software information i procitaj sto pise pod android version.
Daklem, kupio sam novi HTC desire HD u T-mobile-usituacija je sljedeca, kao sto vjerovatno vi vec znadete HTC modeli u T-mobileu su radjeni za istocno trziste (Madarska, slovacka, rusija itd) i nemoze se prebacit na neki drugi jezik osim ovih u izborniku (engleski varijante slovacka, madjarska, ruska, litvanska itd itd) i ostali jezici istocne evrope.
Zanimljivo je da nema njemackog, talijanskog, francuskog jezika u izborniku.
Eh ja bi zelio ako je ikako moguce postaviti uredjaj na Hrvatski ili Njemacki jezik. Ima li koja opcija ili nadogradnja ili reinstaliranje softwarea kako bi se to postiglo?
Ako postoji opcija molim uputu ili smjer gdje da pogledam kako se to radi..
pozz
svima
Koja verzija androida je na mobu? Ides u settings - about phone - software information i procitaj sto pise pod android version.
ehm... root i neki custom rom?
ja imam lee droid, podržava hrvatski i njemački..
Stock Gingerbread je meni donio hrvatski jezik, na Froyu ga nisam imao, zato sam ga i pitao koja je verzija![]()
Najpametnije po meni ti je instalirati noviju verziju androida. Dakle, ides u settings - about phone - system updates i tu stisnes check now. Prije toga svega, budi spojen na WiFi mrezu. Taj postupak ce ti trajati kojih 20 min.
Samo napomena, nemoj da ti baterija bude na manje od 50% prilikom tog postupka![]()
Bookmarks