Naime, u zadnje vrijeme me zaokuplja misao da bih eventualno, kad bih mijenjao svoju bebu (Jeepa), uzeo nešto slično - Hummera. Jedinicu, naravno, ne ovo civilizirano smeće od dvojke.
Ali navodno ga se ne može registrirat u HR.
Ima netko neku informaciju o tome? Znam da mi treba C vozačka, ali to nije problem, nego čisto da ja dobijem tablice...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Super. Homologacija je cca. 1000kn, što i nije previše, ali šanse za prolaz su skoro pa nepostojeće.
Amerima je Hummer OK, Nijemcima, Talijanima, Austrijancima, Engležanima, Francekima (& ostatku Europe) također, ali visokorazvijenoj RH nije.
Te Hummere voze s američkim tablicama kod nas. Vjerovatno zbog toga što ih se ne može reistrirat.
Da, vidio sam dva H2 tu po ZG-u, sa Švicarskim tablicama, i onaj Rojsov H1, sa BiH tablicama.
Ma shit, nije im uopće fora. Stvarno mi nije jasno da svugdje to prolazi osim kod nas.
U Splitu ima jedan - Kerumov s američkim.
A u Bih se može? ha?
E, pa fino BD, nađi nekog rodijaka u Hercegovini, neka te prijavi da živiš kod njega, ili otvori firmu u BiH, fino registriraj i vozi. Jedino, hm, imidž ti neće bit baš najbolji![]()
hoćeš reći da rojs nije ugledan čovjek ?Izvorno postao Drug Mile
![]()
![]()
![]()
Daj BD okani se toga, ljudi će odma znat da imaš neke komplekse koji se kompenziraju velikim moćnim autima...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Misliš da sada ne znaju?![]()
Ooooo, pa i dječaci se skupiše! Dugo vas ne vidjeh, nekako me guza prestala boljet
Ah, paše opet taj stari poznati osjećaj![]()
![]()
Ma je, znam da se tako priča, ali ja sam svejedno opterećen veeeeeelikim pilama. A Hummeri se daju, u very nice stanju, i za 30k eura dobit - nije prevelika lova.
Koja seljačija .Izvorno postao Drug Mile
Radije neka onda nadje rodbinu u Sloveniji.
Ili firmu.
Ovak ce imat imiđ rojsovog dvojnika sto ni u kojem kontekstu nemoze bit dobro.
hihihi
Ma ne pada mi na pamet. Samo je dozlaboga glupo da nitko osim velebne RH nema ništa protiv Hummera. Ili mnogih drugih auteka, for that matter.
je zna neko dal se mora registrirat buggy
30k eura? Za polovnjaka? Ti nisi normalan. Ja za tu lovu dajem i bez vazelina![]()
jesi razmisljao o potrosnji?? o servisu, rezervnim dijelovima...
U postu broj 2 ti je link..imas sve propise i broje telefona za informacijuIzvorno postao duje91
Kerum ga vozi na americke tablice jer ima off shore firmu na nekim otocima isto tako vozi i gliserIzvorno postao BlueDevil
jedino za Maybacha placa Sanderu porez
Mada i tu ima zaprijeka jer ga ne moze koristi kao osoba vec kao firma, samo sto nasi Policajci nisu bas na ti sa tom problematikom i tesko je nekome to dokazati.
kako kaze Drug, najbolje registriati firmu negdje vani i na nju uzeti vozilo.Postoji i jos jedna stvar, a zove se dvojno drzavljanstvo, a neki to obilkato koriste pa voze auta sa Talijanskim registarskim oznakama![]()
Majbač je prodaje. Ne zbog kuke, ozbiljno.
hummera, kao ni mustanga nije moguće homologirati, ali ja sam vidio više mustanga sa hr tablama.........probaj platit nekome ćevape, pa ćeš dobiti šta ti treba......
inače za malo više od 30k eura možeš dobiti polovni X5, nije tako velik, ali je svejedno dobar za image
I'M SUPERMAN!
koliko sam cuo nije ga moguce registrirat u hrvatskoj bilo je nekidan na tv-u
http://www.dnif.de
A ja sam se i vozio u njemu misim u Hummeru, ali po poligonu na Slunjuprava stvar
Jučer sam vidio Hummer H3 žuti s Njemačkim tablama.
Ja sam vidio HUMMER s HR registracijama.
Mislim da se H2 i H3 mogu kod nas registrirat,dok H1 ne moze,tj treba pravit zavrzlame s firmama van HR...
H1 se ne može registrirati, ako se ja ne varam, jer između ostalog je i preširok (bar prema hrvatskim propisima), bilo je prije par mjeseci nešto na TV-u o tome pa se ne sjećam svih detalja. H2 i H3 se mogu bez problema registrirati kod nas - imaš primjer Snježane Mehun koja ima H2 sa ZG registracijama
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Bookmarks