Želiš reći da surfati, obrađivati sliku i zvuk ne možeš na pc-u?
koja je točno razlika u između macintosha i pc-a? dali se isplati kupovat mac,ako ti komp većinom služi za surfanje,obradu slike i zvuka,a ne za igranje igrica??? dali ima kakav "emulator" za pokretanje pc programa na mac-u?
Želiš reći da surfati, obrađivati sliku i zvuk ne možeš na pc-u?
Za = izgled, sminka, manje ili nista virusa
Protiv = MAC je, nedostatak aplikacija, nema ga niko (s kim ces tracat)
Nedostatak aplikacija. Čak i ako mobitel misliš povezivati, neznam da li postoji koja aplikacija za to.
ma mogu,al mek je kul! ostavlja puno bolji dojam na klijente! a i softver za njega je puno humaniji već za pc!Izvorno postao gog
Ma Mac-ovci su posebna vrsta. PC i Mac se ne mogu uspoređivati. On je daleko zastupljeniji kod ljudi koji se bave grafikom i obradom zvuka jel je puno stabilniji i k tome ne postoji ni jedan virus za njega pa tako ni ne postoji antivirusni program za njega. Izgled i korištenje aplikacija i operativnog sustava je user frendly i puno lakse nego na PC-u (ipak je Apple prvi izmislio GUI kojeg je Microsoft pokrao). Aplikacije su puno stabilnije i jednostavnije. Ima dosta programa pa čak i igara samo što kod nas nije toliko zastupljen ali sve se da nabaviti ili u najgorem slučaju skinut s intreneta.
Postoji program koji emulira Windows XP ali je jako spor. Postoji također starija verzija koja je puno brža i manje zahtjevnija. Ali taj program emulira PC i to sa vrlo slabom konfiguracijom tako da se ne mogu vrtiti neki zahtjevniji programi, a pogotovo ne igre.
Uff al sam se raspisao![]()
e sad,znam da nije dobro ni "moralno" ovo što ću napisat,al dali imaju kod nas dileri softvera za mac-a?
ne tražim gdje ni kako ni koliko,već samo dal imaju!
...pa i ne baš...
Jako slabo ali ima dosta ljudi na www.jabucnjak.info koji su voljni za pivo iIzvorno postao niten
cevape dati program koji ti treba
www.apple.hr
ja sam sad isto u fazi... podivljao sam za tim macom..... to je valjda zato jer se cesce reklamira. ali na kraju ipak mislim nama to nije potrebno.... to nek ostane za amerikance![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
slabo je sa softverom za mac jer kod nas vlada nelicenciran softver, na PC-u imaš i freeware softvera koji je dobar, dok za maca to i nije slučaj. mac je puuuuno skuplja investicija u startu i kasnije. lijepo izgleda, vele da je stabilniji, tj. netko tko ne zna s računalom će ga teže srušit neg windowse, ne znam koliko ti je to presudno.
danas je PC sustigao maca poprilično u obradi multimedije, to još jedino ne žele priznati zastupnici i dealeri maca, te oni freakovi koji su opsjednuti macom toliko da ne vide dalje od monitora maca. amd-ov 64-bitni proc je oprao najnovijeg maca u filpanju ogromne slike (tiff nekakav), bilo u vidiju taj test kad se pojavio 64-bitni AMD. ne znam je li napravljeno ikad detaljnije testiranej u različitim multimedijskim testovima, potraži na netu...
ko linuxaši kad spomeneš windows!Izvorno postao cyberphere
ko amd-ovci kad spomenes intel![]()
Kad smo već kod Macova, kako na njihov laptop instalirati win?
moguce je na mac-u imati emulaciju windowsa, dakle na os x otovris program taj i eto windowsa
ja srušio mac-a u roku 5 minuta kaj sam sjeo za njegaIzvorno postao zappan
istina radilo se o nekoj redakcijskoj "kurvi" od kompjutera (ne u Mobilu, nego u Jutarnjem) koji je već imao i godina na leđima
![]()
A da li bi bilo moguće uzeti disk van i formatirati ga u drogum kompu ili nešto slično?
Kojim? Gdje se može nabaviti taj emulator?
Bookmarks