funkcija brzi odgovor od sada radi, tako da ... navaliteeeeeee![]()
funkcija brzi odgovor od sada radi, tako da ... navaliteeeeeee![]()
pa meni tek sad ne radi brzi odgovor! A do sad je normalno radio, ne kužim. sad nemrem jednostavno napisat nekaj bez da idem na 'post reply' ili 'quote'. glupo i sporo
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
sorry,moro sam nekok kvoutat JER MI INACE NECE postat!!
koji je to vrag???
dole pise neki natpis
Pritisni jednu od ikona za za 'brzo' citiranje posta kako bi aktivirao 'brzi' odgovor.
i nekak nejde
prije je bilo jednostavnije!
Možda i je jednostavnije, ali treba vremena.
Jednostavno kliknite nai možete pisati. Ako označite onu kvačicu "citiraj odabranu poruku u odgovoru", odmah i ubaci citat u post. Puno brži način citiranja.
Evo, maknuo sam da se mora izabrati post na koji se komentira... S time se gube neke nove funkcije iz vb3-a, al ko oce neka koristi ikonicu, ko ne zeli ne mora
evo i malo vise o tim funkcijama
Require Click for Quick Reply
If you set this option to 'no', users will not have to click the Quick Reply icon in order to type a message in the quick reply box.
However, this will be at the expense of the usefulness of the Threaded and Hybrid view modes, as the system will not know to which post a user is replying, so the threaded view will become non-sensical.
Set this option to 'no' at your own discretion.
Dobro što i dalje radi opcija brzo citiranje.
Što se mene tiče neka ovako ostane...
...meni je sasvim svejedno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I meni je ovako sada OK.
konacno, ovo je puno bolje
d'ooobro je
stvar je u tome da su u vB3 ubacili foru threadinga kao u NG. to korisnik može ali i ne mora odabrati kao način prikaza, a ako odabere, onda bi tema bila logičnije posložena u nitima tko kome odgovara. mi smo naviknuti na linearan forum, pa se čini malo bezveze tak klikat, iako je to jako dobra stvar.
kako hoćete, može ostati linearan forum....
Bookmarks