..ko bi to znao, ima još vremena![]()
onda di cete...
..ko bi to znao, ima još vremena![]()
pa bas i nema
hehe,dobro pitanje,pogotovo za mene.ili cu sa frendom napravit double-brdej party(isti dan je roden ko ja)i zvat ekipu iz srednje i to,ili cu u prostor nekakve auto-skole(jucer sam dobio taj predlog od sina direktora HAKa)
![]()
...domovinski...
(imam neke zalihe za potrošiti da ne prelaze u novu godinu)
...kod frenda...i onda možda kod još jednog drugog frenda...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
stara ekipa, ko i svake godine
bice party u privatnoj vili pozvani svi (javite se na p.m.) ulaz 150kn
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zar nisam rekao p.m.?![]()
trebao bi biti jos nije sigurno pa ima vremena jos... ionako uvjek sve ide u zadnji cas planovi dogovori kupovina cuge...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja još uvijek ne znam, jedna od solucija mi je opet beć, samo ne znam koju ću voditi![]()
koji si ti 'bečarac'![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja isto radim party(sa jos dva frenda), iznajmio sam jednu pivnicu.
misliš pivicu?
LOLČINA majstore!Izvorno postao tomo
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja još ne znam... jel možda netko kad slavio Novu u Dublin pubu? čisto me zanima kaj bi se tamo moglo očekivat...
like fire....be alive
...coooma ...Izvorno postao tomo
lol
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Za početak, bok U-NiQ, dobrodošla na forum......bio sam samo jednom u Dublin pubu tak da ne znam, a možeš očekivati kao i svagdje drugdje, čagu i cugu...kolko je upad u Dublin?
bok tomo, thx na dobrodošlici
nisam ni ja čest gost u dublinu, ali nedavno sam tamo popila kavu i čula da je Nova kod njih 200kn
like fire....be alive
nije puno ak je opcija "pij kolko možeš"![]()
bio sam par puta tamo vani...ma tamo su samo karaoke non stop...Izvorno postao U-NiQ
blage veze neam sta bi moglo biti za novu, a valjda opet karaoke..ko ce ga znat...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
eh da...ali mislim da dobiješ par cugi a ostalo po nešto nižim cijenamaIzvorno postao tomo
like fire....be alive
Izvorno postao BranX
karaoke? uh.....![]()
like fire....be alive
onda sigurno zalaziš u Moovie?Izvorno postao U-NiQ
BTW možda ima i tamo doček Nove
meni je u movie-u prevelika gužva, a kad si tek pomislim koliki je prostor... meni se osobno dublin ne čini kao neka ludnica za novu, pogoto zato što dobiš samo par cugi
gjuro ima neku ponudu, ali tamo sam prečesto pa mi se ne da ići i za novu, pirahna isto ima neku shemu, tamo bih možda i otišao ali mi je malo banana s prijevozom...
eh da, dobrodošla U-NiQ![]()
Bookmarks