Mada nije precizirano o cemu se tocno radi.. Ako je suditi prema dosadasnjim razvojima dogadjaja, tele2 ce prvi reagirati na tomato. Bonbon ionako do kraja svibnja ima svoju aktualnu ponudu, tesko da ce mijenjati sto u medjuvremenu...
Koliko mi se cini jedinu ponudu ovaj put ima tomato.Mozda je jos rano, ali bilo bi lijepo vidjeti i ponude drugih operatera
Za sada jedino Tomato
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Mada nije precizirano o cemu se tocno radi.. Ako je suditi prema dosadasnjim razvojima dogadjaja, tele2 ce prvi reagirati na tomato. Bonbon ionako do kraja svibnja ima svoju aktualnu ponudu, tesko da ce mijenjati sto u medjuvremenu...
Koliko se ja sjećam nikada ni nije bilo neke posebne ponude baš oko Uskrsa... t-mobile ovako više na ljeto i oko Nove godine udari... da vidimo sada što će to Tomato da napravi!?
Proslo je dosta vremena od posljednje dobre proljetne akcije, ali u svakom slucaju, bilo ih je...
"zeko zna"![]()
Znaci t-mobile 0 bodova za ovaj Uskrs,a niti Vip se nije bas trgnuo za Uskrs.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja isto se ne sjećam da je t-mobile za Uskrs davao neku ponudu... mada bih volio baš sada kada nam SE Arc dolazi a pretplatu mogu produljiti![]()
A očigledno su poskupili te jer im dobro idu... za nokiu znam da ih dosta taj kupe a i Vairy je dosta bio rasprodavan jer su oba jeftinija sa wlan tako da... Ali bilo bi fer da nešto pak ponude opet mada sam mišljenja tek pred ljeto tamo!
Ne znam hvata li vas nostalgija, ali mene da kad se sjetim onih starih reklama tipa "Zeko zna-Simpa", "Vipme eskimi" pa shodno tome i uskršnje ponude (VIPme jaje-kupiš VIPme komplet gdje svaki peti komplet umjesto 100kn ima 200kn na računu...).
Ponuda mobitela bila je skromnija ali "s dušom" čini mi se.
Sada kao da više nema potrebe išta reklamirati - svi sve znaju... Svi mobiteli gotovo da sve imaju (ionako sliče jedan na drugi da ih samo logo dijeli od onoga drugoga).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
super je ponuda i t mobilea simpa i vipa i tele 2,umjesto da pojeftine mobitele oni poskupe,a mobiteli nevrijede one pare koliko koštaju.,vip je svoju zimsku ponudu produžio do 4.4 znaci trebali bi sutra prekosutra ocekivati proljetnu ponudu,koja sam siguran da ce biti jadna i skupa a pogotovo onaj lg cookie u vipu koji drži cijenu od 600kn još od 2009.godine fail
ma vip jako rijetko stavi neko drastično sniženje cijene, tele2 malo češće dok t-mobile regularno za Božić i kraj 5. i početak 6. mjeseca
skeptičan sam što se čini uskršnjih popusta, eventualno ako bude da kupiš mobitel i onda ti 200 ili 400 kn stave na račun po sistemu svaki mjesec nadoplati s 50kn i dobiš dodatnih 20
Bookmarks