Ovako preko tomata mi se bez problema spaja na integriranom browseru od vodafone/vipa na SE c510. Skinuo operu i na te adrese zero.facebook.com ne želi uopće da se spoji, javlja error itd.?
Pa sad u cemu je tu problem?
Ovako preko tomata mi se bez problema spaja na integriranom browseru od vodafone/vipa na SE c510. Skinuo operu i na te adrese zero.facebook.com ne želi uopće da se spoji, javlja error itd.?
Pa sad u cemu je tu problem?
To je normalno, takve stvari će ti radit samo preko defaultnog browsera. Nisam siguran zašto je to tako (možda se netko drugi više razumije), al sjećam se da je prije par godina dok sam bio na Vipu ista stvar meni bila sa onim Vodafone live portalom, samo preko defaultnog je radio.
Opera sve stranice "sprešava" preko svojih servera prije nego se prikažu na mobitelu, a i takav pristup facebooku neće bit besplatan jer se preko Opere koristi uobičajeni podatkovni promet po tarifi i operater ne može identificirati vaš mobitel da bi pregledavanje istog bilo besplatno.
Evo na ovom linku što sam dao na početku je prikazano kako se bez problema može otvoriti klasični facebook ali ovaj mobilni ne radi jer izgleda nije namijenjen pregledavanju putem Opere mini. (upravo sam testirao na W810i sa instaliranom verzijom 4.2 Opera Mini i ne radi, tj. izbaci uredno poruku da 0.facebook.com nije kompatibilan sa mojim pretraživačem)
Preko Opere Mini radi samo www.facebook.com i m.facebook.com dok su 0.facebook.com i zero.facebook.com namijenjeni isključivo za pregledavanje putem pretraživača koji je ugrađen u mobilni uređaj (obično nosi naziv Internet ili Web ili Internet services ovisno o proizvođaču).
Aha, ok hvala.
Ja imam Nokiu 5130 i nemože mi s nijednog preglednika otvorit 0.facebook.com...da li ima neki preglednik koji bi mogao skinut da mogu na tu stranicu uči ?
Ja na svojoj 5530 XM bez ptoblema otvaram 0.facebook.com preko opere...
Bookmarks