Imam priliku dati Xperiu X8 za iPhone 2G odlično očuvan sa papirima. Molim vaše cijenjeno mišljenje.
Imam priliku dati Xperiu X8 za iPhone 2G odlično očuvan sa papirima. Molim vaše cijenjeno mišljenje.
Pa ja na tvome mjestu nebih uzimao, jel iphone 2g ti vise nista ne vrijedi, preslab je. Ali to je samo moje misljenje![]()
One day, sky went blue...
Takodjer ne bi pristao na takvu zamjenu!
Pitanje je zasto te zanima iPhone i to jos 2G? Pretpostavljam da ti vec sam pojam posjedavanja iPhone znaci puno kad bi i 2G uzeo.
A sada racionalno gledajuci, tko zna u kakvom je stanju baterija (nakon toliko vremena) i mogucnost kvara je svakim danom sve veca.
To ti je kao da mijenjaš novu Opel Corsu za starog Kadeta.
X8 je puno bolji mobitel i to po svemu
Definitivno ne,preveliki je rizik,garancije nema,star je,vjerovatno više ni baterija nije nešto...tak da ak ti rikne možeš se j*bat![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
drž ti x8 uz sebe, mani se 2G![]()
nemoze se reci ni da je jedan nadmocniji naspram drugog....
2g: prednosti: veci display, fluidnije sučelje i rad (ipak je u x8 slabiji proc od x10), kvalitetnija izrada, bolji po pitanju igara (ako te to zanima)
mane: staroooo, baterija se ne moze samostalno promjenit (a sumnjam da je u bajnom stanju), zaje******a sa iTunesom..
X8: prednosti: android (opet kako kome), GPS, novi model, proširiva memorija (mada i 8gb u 2g meni dovoljno)..
mane: plastika mi ne lezi najbolje u ruci, ko zna hoce li dobiti 2.2 ili 2.3 update....
Ja bi osobno ostavio X8, jer je hardverski u nekim stvarima jači uređaj... a u oboje su kamere smeće tako da to ne treba ni gledat..
"all in one"
Ja bi pod manu 2G stavio još- nema 3G (zaboravi internet i sve što ima ikakve veze s internetom)
opet zavisi ako autor koristi uopce neku tarifu interneta i koliko koristi...
"all in one"
Molio bih da prestanete s usporedbama 3g/3gs/4 jer to nije tema. Ukoliko se autor ne javi u tjedan dana - temu ključam.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks