Potraži program Mobile guard od NetQin-a.Ne znam da li radi i na N97,meni na 5800 XM radi odlično.Osim što možeš pratiti internet promet ima još puno opcija,task manager i sl.Ja sam ga našao na Mobile9.
Pozz svima, zanima me postoji li neki dobar program za pracenje potrosnje interneta ? npr. meni bitne stvari, da se moze svaki misec resetirat da krece od nule ( tako da mogu pratit misec po misec), jer ja iman program "Data Quota" ali je los, nemoze se nista na njemu radit, samo vrti potrosene MB-e.
hvala svima unaprid.
Potraži program Mobile guard od NetQin-a.Ne znam da li radi i na N97,meni na 5800 XM radi odlično.Osim što možeš pratiti internet promet ima još puno opcija,task manager i sl.Ja sam ga našao na Mobile9.
e hvala na info, malo san pogleda o tome, i koliko vidin dosta ljudi govori da in nije dobar bas, da in trosi pare i spaja se na net bezveze, pa sad ne znan jel to istina ili ?
jer meni triba samo nesto tipa da mogu pratit povremeno kakvo mi je stanje neta na mobu.
Staviš u postavkama da ide na net samo kad ti hoćeš i to je to.Meni ne troši ništa što mu ne dopustim.
eo nasa san da mobiteli imaju ugradeno pracenje prometa kao default, pod "zapisnik" ali kad ocu resetirat trazi kod, a je ne znan koji je -.- pa ako neko zna
edit: Rjesia san sve, resetira san u telefonu, i sad sve radi, fala unaprid![]()
Zadnji uredio Nikola2703 : 01-03-2011 u 16:22
jeli postoji koji widget da ga stavim na pozadinu koji bi pratio promet? Imam cfw od c6 i na pozadini mi stoje widgeti pa bi mi dobro doslo..
Bookmarks