Planiram si uzeti novi mobitel, cijena da bude do 1300 kn (preko oglasnika). Gledao sam modele i nekako mi se ova 3 čine najboljima.
Nokia C5-03 ima jači procesor od Nokije X6, ali lošiji ekran (rezistivni naprema kapacitivnom), ali opet... Čini mi se potrebniji bolji procesor, nego da ja sad imam opciju multitoucha i slično... Vivaz Pro se pak čini najboljim, ali nekako sam skeptičan prema SE-ima. Već prije su imali velikih problema s onim njihovim "đojstikom", danas sa naprednijim mobitelima se ljudi žale da im se krešaju i zamrzavaju, a i ono... Rade sami neke glupe poteze, poput preloše baterije u mobitelu poput Satia.
Ukoliko imate neki drugi mobitel za predložiti, slobodno.
ja imam 5230 a to ti isti x6 a frend mi ima vivaz bez pro. Uspoređivao sam oba i vivaz daleko bolji mi. Ekran boje puno ljepše dok su kod ovih nokia suhlje. kamera HD je odlična što ti nokije ne nude. neke videa što sam mp4 prebacivao na vivaz tamo rade na nokiji ne! Baterija mu traje solidna 2-3 dana uporabe i već 2 mjeseca kako ga je kupio nikakvi problemi. meni je vivaz pro isto zbog qwerty interesantan i osobno bih ti taj preporučio! sa symbian s60v5 ja sam općenito zadovoljan.
Bookmarks