Danas sam dobio link za sudjelovanje u anketi o mobilnom internetu i tek negdje oko polovice su se pojavile zaminljive stvari a počelo je ovim:
Zatim se pojavila ova slika gdje je odmah bilo jasnije o kome se radi (spoiler alertPretpostavimo da Vam Vaš mobilni operater ponudi novu tarifu s povećanom brzinom za Vaš Smartphone.
To za Vas znači kraće vrijeme čekanja: Internetske stranice otvorit će se odmah nakon klika, a skidanje i prebacivanje fotografija i videa bit će brže. Osim toga moći ćete jasnije i u većoj rezoluciji gledati video-streamove.
Maksimalna brzina do 25 Mbit/s bit će u usporedbi s trenutačnim tarifama do 5 puta brža.
Kako biste iskoristili povećanu brzinu, za ovu novu ponudu tarifa postoji prošireni paket podataka od 3 GB (odgovara količini do 3 kompletna kino filma) koje možete potrošiti svaki mjesec.
Iznad ovih 3 GB mjesečna potrošnja se neće dodatno obračunavati, brzina će se međutim reducirati na 128 kbit/s.
Tarifa sadrži samo opisane internet usluge, ne i pozive.),
Onda je bilo nekoliko kombinacija cijena-brzina-promet
I onda se pojavilo par zanimljivih opcija za koje me čudi da se dosad nisu sjetili ponuditi uopće (pri tome mislim na sve 3 mreže).
Volume booster - uzmite dodatni paket prometa ako ste već iskoristili redovni
Speedbooster - uzmite paket prometa kojem je dodijeljena najveća raspoloživa brzina
Eto, izvukao sam zanimljivije detalje pa vas ostavljam sa pitanjem - da li T-Mobile sprema zanimljivu ponudu mobilnog interneta?
Raspravljajte, komentirajte.

),

Bas mi sada izlazi ugovor pa da znam sto cu i kako cu

Bookmarks