Pozdrav!
Mislim....sto reci? Ovakve svinjarije rade samo sarlatanske tvrtke... Tj. svinjarije... realno gledajuci - ovo je cisti pokusaj pljacke. Naime, dobio sam racun za 12. mjesec koji je iznosio 303,87kn. Tu mi je bilo nesto sumnjivo pa sam zvao vasu SZK. Vasa kolegica mi je rekla da je doslo ocito do pogreske u sustavu jer mi nije provedena, odnosno uracunata superfriend tarifa (koja je, usput, uredno naplacena). Uvjerila me da ce stvar biti rijesena u kratkom roku i da cu ispravan racun dobiti na kucnu adresu. Naravno, nista nije stiglo. Stigao je racun i za sijecanj na kojem fino pise da je nepodmireno dugovanje sada vec 520,77kn. OHO! Dakle, guramo prema jos visoj cifri. I eto, nije mi bilo tesko, zovem ponovno SZK gdje me vas kolega uvjerava da ja samo podmirim dio toga ili cijelo dugovanje a ostatak ce mi biti umanjen na sljedecem racunu. NI GOVORA! i vidim da nisam pogrijesio jer ovakvu pljacku jos nisam dozivio. danas ste me iskljucili, zvao sam SZK gdje me vasa kolegica uvjerava da je racun uredan, da je superfriend broj obracunat i da na detaljnom ispisu pise 0,00kn kraj tog broja. istina, ali ono sto mi nije rekla je da su te minute svejedno URACUNATE u racun. cekaj malo, za sto ja onda tocno placam 10 kn mjesecno? da mi na detaljnom ispisu napisete da mi ti pozivi nisu naplaceni a svejedno ih naplatite? pljacka, kazem, kako drugacije nazvati ove svinjarije?! da ne pricamo o tome da "naplata" superfriend broja ne ide nakon 1000. minute nego nakon 723., dakle 277 minuta manje, sto ce reci da ste me zakinuli za skoro 5 sati razgovora.
u zakljucku prilazem SVOJ izracun koji se po svim mogucim brojevima (osim ukupne cijene) poklapa s vasim detaljnim ispisom poziva. dakle, slazemo se u svemu osim u zbroju. pa, gospodo draga, ako vi niste sposobni izracunati tocan iznos i spremni ste naplatiti vise nego dvostruko od potrosenog iznosa, moj excel i ja cemo napraviti suprotno. da ne duljim, u prilogu se nalazi moj izracun u excelu na osnovu detaljnog ispisa poziva downloadanog sa mog profila na moj.tele2.hr
ocekujem da mi se ovo rijesi pod hitno uz debelu ispriku u vidu neke naknade jer ovime mogu jedino zakljuciti da sam jako pogrijesio sto sam nakon 5 godina pretplate produzio istu na jos dvije.
Bookmarks