Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    2.940
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.940, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation TELE2 - krivi iznosi na računu, spora SZK - riješeno

da citiram svoj mail:

Pozdrav!

Mislim....sto reci? Ovakve svinjarije rade samo sarlatanske tvrtke... Tj. svinjarije... realno gledajuci - ovo je cisti pokusaj pljacke. Naime, dobio sam racun za 12. mjesec koji je iznosio 303,87kn. Tu mi je bilo nesto sumnjivo pa sam zvao vasu SZK. Vasa kolegica mi je rekla da je doslo ocito do pogreske u sustavu jer mi nije provedena, odnosno uracunata superfriend tarifa (koja je, usput, uredno naplacena). Uvjerila me da ce stvar biti rijesena u kratkom roku i da cu ispravan racun dobiti na kucnu adresu. Naravno, nista nije stiglo. Stigao je racun i za sijecanj na kojem fino pise da je nepodmireno dugovanje sada vec 520,77kn. OHO! Dakle, guramo prema jos visoj cifri. I eto, nije mi bilo tesko, zovem ponovno SZK gdje me vas kolega uvjerava da ja samo podmirim dio toga ili cijelo dugovanje a ostatak ce mi biti umanjen na sljedecem racunu. NI GOVORA! i vidim da nisam pogrijesio jer ovakvu pljacku jos nisam dozivio. danas ste me iskljucili, zvao sam SZK gdje me vasa kolegica uvjerava da je racun uredan, da je superfriend broj obracunat i da na detaljnom ispisu pise 0,00kn kraj tog broja. istina, ali ono sto mi nije rekla je da su te minute svejedno URACUNATE u racun. cekaj malo, za sto ja onda tocno placam 10 kn mjesecno? da mi na detaljnom ispisu napisete da mi ti pozivi nisu naplaceni a svejedno ih naplatite? pljacka, kazem, kako drugacije nazvati ove svinjarije?! da ne pricamo o tome da "naplata" superfriend broja ne ide nakon 1000. minute nego nakon 723., dakle 277 minuta manje, sto ce reci da ste me zakinuli za skoro 5 sati razgovora.

u zakljucku prilazem SVOJ izracun koji se po svim mogucim brojevima (osim ukupne cijene) poklapa s vasim detaljnim ispisom poziva. dakle, slazemo se u svemu osim u zbroju. pa, gospodo draga, ako vi niste sposobni izracunati tocan iznos i spremni ste naplatiti vise nego dvostruko od potrosenog iznosa, moj excel i ja cemo napraviti suprotno. da ne duljim, u prilogu se nalazi moj izracun u excelu na osnovu detaljnog ispisa poziva downloadanog sa mog profila na moj.tele2.hr

ocekujem da mi se ovo rijesi pod hitno uz debelu ispriku u vidu neke naknade jer ovime mogu jedino zakljuciti da sam jako pogrijesio sto sam nakon 5 godina pretplate produzio istu na jos dvije.
    i danas, nakon 3 dana (odgovor u roku 48 sati mos mislit) OPET zovem (jer mi se nitko nije javio uopce na mail, dobio sam samo automatizirani odgovor) da bi mi cura neka na SZK rekla da je "sve uredno s racunom". pogledam jos jednom.

pazi sad. ako cak ni ne racunamo to da su me zajebali za 5 sati razgovora, svejedno ZBRAJANJEM NJIHOVOG detaljnog ispisa poziva dolazim do cifre od 140 i nes sitno kuna. mislim da imam osnove za raskid ugovora, ne?

ovo sam stavio kao zasebnu temu kako bih upozorio ljude da redovito kontroliraju racun i tako uoce ako dodje do nepravilnosti. hvala bogu pa nisam uspio potpisati ugovor sa trajnim nalogom...
    Zadnji uredio Inovator : 14-03-2011 u 15:42 Razlog: psovanje je strogo zabranjeno!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovaj ispis je totalo čudan sada - u ukupnom zbroju mi nije navedena stavka međunarodni pozivi a imam među pozivima BIH ( i piše kraj broja BIH). Vidim da u uputama kako čitati ispis ima stavka međunarodni... Onda nemam pojma šta mi je to izlistano, jesu li svi pozivi ili samo naplaćeni ili samo nenaplaćeni ili malo jedno malo drugo...Uglavnom, ako mi je iznos računa otprilike ok platim - ako je čudan onda se bunim...
    Zar nemogu na ispisu staviti jednostavno SVE pozive i poruke - i onda napisati koji su naplaćeni a koji nisu. Npr. stave crtu ispod koje su dalje naplaćeni pozivi,poruke... Datumi su izbrkani, ne ide ispis po danima redom...Uglavnom, sve je zbrkano i nije cilj da bude sve kristalno jasno nego mutno i da ako nešto smuljaju da korisnik to nemože skužiti a kamoli dokazati.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Samsung s5230, Xperia X8
    Operater
    Tele2, BonBon
    Godina
    35
    Bodovi
    8.551
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.551, Nivo: 22
    Bodovi: 8.551, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A što reći, mene to iznenađuje s tim da se i ja s njim mučim već tjednima. Meni ne žele poslati račun za prosinac niti mailom niti na kućnu adresu, a poslali mi opomenu. Prvi put su mi rekli da će mi dostaviti račun i da se ispričavaju, a drugi put da su gledali u sustav i da ja to moram podmiriti iako to nikakve veze nema s postavljenim pitanjem. Na zadnjim par mailova uopće ne odgovaraju, a računa nigdje i dalje... SZK je velika katastrofa.

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    2.940
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, samo da javim, uspio sam rijesiti stvar.

sluzba za zastitu prava potrosaca, pismeni prigovor, faks, mail... nakon natezanja priznali pogresku i srezali racun na normalnu razinu i tek nakon mog inzistiranja pisljivih 25 kn isprike... ma dobro, niej mi se dalo povlacit po sudovima i prijetit time, iako cujem da sam tako mogao puuuuno bolje proci...

eto, pouka za ubuduce svima, drito u glavu, potrosaci na telefon i slusajte upute. dok se ne zaprijeti gamadi, nema ni pomaka....

5. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MeT Pregledaj post
    evo, samo da javim, uspio sam rijesiti stvar.

sluzba za zastitu prava potrosaca, pismeni prigovor, faks, mail... nakon natezanja priznali pogresku i srezali racun na normalnu razinu i tek nakon mog inzistiranja pisljivih 25 kn isprike... ma dobro, niej mi se dalo povlacit po sudovima i prijetit time, iako cujem da sam tako mogao puuuuno bolje proci...

eto, pouka za ubuduce svima, drito u glavu, potrosaci na telefon i slusajte upute. dok se ne zaprijeti gamadi, nema ni pomaka....
    Nemoj tako, prozvat će te dežurni duešbrižnici (pozdrav Sniper) da pljuješ po tele2.

Drago mi je da si uspio riješiti stvar i izboriti se za sebe. Greške se događaju svima, samo je razlika u pristupu korisniku. Tele2 je tu toliko loš, da može poslužit kao loš primjer svima.

7. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 15
    Posljednji post: 11-03-2009, 16:52
  2. P1i, mms, wap i TELE2? ne radi -> riješeno
    By dado023 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 15-05-2008, 00:05
  3. P1i, mms, wap i TELE2? ne radi -> riješeno
    By dado023 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 09-05-2008, 17:55
  4. Tele2 - greška u računu
    By Chief_Wolfinjo in forum Tele 2
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-02-2008, 18:48
  5. Tele2: Do 200kn na računu(pretplata i blabla)
    By YarisBlue in forum Tele 2
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 06-02-2006, 16:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove