Imam nekoliko pitanja jer se dvoumim da li da kupim Nokiju „C7“ ili X6.
Naime ima Nokiu X6 vec nekoliko mjeseci, i jako sam zadovoljan sa njom. Kako bi zena isti takav, ja joj mogu dati svoj ako se ja odlucim za C7.

Imam dva pitanja koja su mi bitna, pa me zanima da li mi netko na njih moze odgovoriti i kakova su iskustva.

Prvo je navigacija Garmin, da li ide na C7 i kako radi??? Na X6 radi dobro, i ja imam jos i Nokia 6110 navigator i to radi dobro.

I drugo pitanje, kako je sa skypom za C7? Da li se na njega moze instalirati prva verzija skype za s60 5th edition ? Reci cu zasto to pitam. To me malo muci na Nokiji X6. Na nju sam instalirao verziju skype 1.03 I na toj verziji me uvijek pita prilikom paljenja skype na sto se zelim spojiti (odnosno daje mi izbor WLAN, Internet services (sa kartice internet) I treci cini mi se WAP – ali to je opet sa kartice) Prvi puta na skypu ja sam postavio na network connection - always ask, tako da uvijek pita sta zelim I pise WLAN search. I to mi je bitno jer mi se nesto cudno dogadja na najnovijoj verziji skype ili ja to neznam namjestiti na X6.

Napravio sam upgrade skype na verziju 1.1.07 I na toj sam sada I tu mi radi tako da me prilikom paljenja skype uvijek pita na koju mrezu cu se spojiti (WLAN ili sa kartice), kad ja potvrdim kaj cu onda trazi WLAN…

Na najnovijoj verziji skype 1.1.15 (cini mi se) mi to ne radi, nego me odmah spaja na zapamceni WLAN, a ako ga nema, onda me spaja na karticu I guta mi impulse. A to jednostavno nezelim. Jer kod network connection ima za izbor internet ili wap services a nema "always ask" - i to mi fali...
Ili to neznam namjestiti ili nesto ne stima sa skypom.

Zato me I zanima da li se na C7 moze instalirati ta stara verzija skype 1.03 koja uvijek pita na koju vezu da se skype spoji, da mi neguta impulse…

Ili da mi se objasni na najnovijoj verziji skypea kako to podesiti jel sam to vec dugo pokusavao I nije mi uspjelo, pa zato I imam stariju verziju skype na X6.

Unaprijed hvala na odgovorima.

I na kraju koji mobitel kupiti C7 ili X6 ako ih mogu dobiti za istu cijenu!!!!

Unaprijed hvala na savjetima...