radi se na tome, testiram sinkronizaciju novosti s mobila na jedan testni forum, a onda će ići i na mobil.hr
Predlažim da se uvede (ako je moguće) automatska sinkronizacija komentara na vijesti (sadržaja) sa portala mobil.hr
Znači, tamo pročitam neku vijest, ostavim komentar i automatski se otvara nova tema na forumu sa mojim komentarom. Tako ima riješeno bug.hr na bug.hr/forum/
HC4L
radi se na tome, testiram sinkronizaciju novosti s mobila na jedan testni forum, a onda će ići i na mobil.hr
I tako generirane teme bi se otvarale u posebnom podforumu? To bi bilo ok, ali ne da se mješaju.
Uglavnom, možda bi takvo što bilo i nepotrebno zbog toga jer i ovako sve veće novosti korisnici sami postaju u za to predviđene podforume. I to funkcionira super, rasprave su kvalitetne, nema padobranaca i glupavih komentara jer se sve moderira. Gledam Bug online i vidim masu tema i komentare od 1-2 rečenice kakve inače na ovom forumu brišemo jer su puko laprdanje.
Time dolazimo do druge stvari: to treba ili moderirati ili pustiti kako je, ali bi narušavalo red i mir koji trenutno vlada forumom. Ovo drugo za sobom poteže još neka pitanja i dvojbe koje možda i nisu za javni dio foruma... Uglavnom, sad imam 101 pitanje pa ću stati![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
bug forum je sam po sebi sprdnja (komedija). U svakom slučaju nebi ono dopustili ovdje, a sad želi li to korisnici da se ipmplementira ili ne prilika je dana?
HC4L
Bookmarks