probaj ju staviti u card reader na kompu pa formatiraj, ako nisi stisnul ukloni memorijsku karticu, mozda se i skurila ili se samo zmesala pa ju ne prepoznaje mob... probaj i s drugim mobitelom...
Pošto vidim da je slabo tema o ovom telefonu upitao bih ovdje slijedeće:
Kad sam vadio memorijsku karticu iz telefona,dva puta se začuo kao fijuk i kada sam vratio karticu u telefon,više nije mogao da je prepozna.Sada mi na telefonu (N79) nije vidljiva memorijska kartica,odnosno piše mi da kartica nije umetnuta.Da li se dogodilo nekome nešto slično?
Šta da radim?
Pozdrav
probaj ju staviti u card reader na kompu pa formatiraj, ako nisi stisnul ukloni memorijsku karticu, mozda se i skurila ili se samo zmesala pa ju ne prepoznaje mob... probaj i s drugim mobitelom...
Nisam vičan formatiranju,ali pročitat ću negdje kako se radi,pa bum javil.
Bio u servisu i kaže meštar da je pokvaren čitač kartice i da se,možeš misliti,ne može popraviti, jer se čitač nalazi blizu kamere i ne može se lemiti,tj,grijati u blizini.
Bio si u Mobis servisu ili "servisu"?
Ti je ispravna sd kartica, jesi je probao u drugom mobu ili na kompu?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
U "servisu".Čovjek pojma nema.Odem u solidniju radnju i ženska mi moju karticu obradi,ni čitač je nije vidio kod nje na kompu,ubacimo novu karticu-ugasimo upalimo mobitel,i radi, hvalim te Bože.
Kad se svako bavi servisiranjem.
U svakom slučaju zahvaljujem vam na pomoći.Obojica ste bili na tragu problema.Hvala.
Bookmarks