za to koristim nero wave editor. s njim podešavam frenkrencije koje najbolje pašu za pojedini mobilni uredjaj.
treba se malo zajebavat, ali ako patis na jak zvuk..isplatiti ce ti se.
pozdrav.. neznam u koju bi sekciju stavio pitanje pa cu probat ovdje admini sorry.
uglavnom... s obzirom da sam imao par mobitela puno puta mi se zna dogoditi da ne cujem mobitel dok zvoni.. e sad
mobiteli svi su uvijek bili pojacani na najjace reproduciranje zvona, muzike i slicno.. neki su imali lose smjestene zvucnike itd. e pa sad...
znam da neke melodije bas ne mogu biti glasne zbog samog oblika pjesme ali koju god bi stvar nasao da pocinje onako u brzom ritmu i specificno, da nema tihih tonova, basova , rijeci znaci cista muzika itd. svi su bili uvijek jednako glasni kao i ostatak melodija i opet nisu davali neki efekt..
vibracija na mobu me ne zanima jer se puno krecem pa mi tako vibracija nista ne znaci jer u velikoj vecini slucajeva dok hodam necu ju osjetiti ako mob ima malo vise mjesta u depu tj nije uz nogu...
e pa sad.. dali postoji neki odredeni format u kojem bi se trebao raditi zapis pjesme da bi reprodukcija bila glasnija ?? ili da i dalje ubijam dane u potrazi za pjesmom koja ce nekim slucajem raditi glasnije na mobu![]()
sve moguce postavke sam okrenuo i ponavljam to nije samo na ovom mobu iako se glasno cuje htio bi jos glasnije ili da se pomirim da je to to ...
za to koristim nero wave editor. s njim podešavam frenkrencije koje najbolje pašu za pojedini mobilni uredjaj.
treba se malo zajebavat, ali ako patis na jak zvuk..isplatiti ce ti se.
zzzzzZ
Iako te vibracija ne zanima, upravo je tu rješenje tvog problema. Naravno vibracija uz zvuk zvona.
Kakvu god ti melodiju stavio i koliko god ju pojačao uvijek kad se nađeš u okolišu koji je glasniji od nje nećeš zamijetiti tu melodiju. Uz današnje sveopće zagađenje bukom takve su situacije dosta česte. Upravo zbog toga postoji vibracija. Nije nužno da mobitel bude pripijen uz nogu da bi osjetio vibraciju. Osim toga mobitel se usred vibracija i kreće i vjerojatnost da ćeš u buci osjetit vibriranje veća je nego da ćeš čuti zvono.
Postoje i situacije kad jednostavno nemaš šanse registrirat primljeni poziv, zato i postoji registracija propuštenih poziva.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks