Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Bodovi
    5.318
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.318, Nivo: 17
    Bodovi: 5.318, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Moja tema o W705

WTF? Ti si mene nasa hebat umozak ili sta?

Evo da citiramo tvoj tekst dio po dio:
    Cek, ne moze ovako... Prvo krenes od tipkovnice koja ne radi, a onda najednom krenes o prebacivanju kontakata. Ne mozes tako mijesati teme, lijepo stoji u pravilima...
    Moja tema se radi o tome da mi nevalja tipkovnica, opisa sam zbog cega nevalja tako da ljudi nepisu da probam ocistit tipkovnicu, kupit ovo, kupit ono... A pitanje koje me zanima je kako s pokvarenom tipkovnicom prebacit kontakte na komp.
    Moja tema je mogla glasit kako prebacit kontakte na komp i onda bi opet napisa da mi neradi tipkovnica i da nemogu to odabrat, i onda bi opet ispalo bi da miješamam tebe i opet closed thread?!?!?!

Možeš li me prosvjetilit i rec kako da postavim pitanje,a da nemješam to dvoje?

Osim toga, o ovome se vec pricalo, pa si mogao prvo potraziti. Ukratko - MyPhoneExplorer, sa njim mozes preko USB-a upravljati mobitelom, da ne pricam da mozes napraviti i backup podataka s mobitela (poruke, kontakti, slike, melodije...).
    HINT: ne trebas nista odabirati, cim MPE-om pristupis mobitelu, sam ce se prebacit u Phone mode.
    Googla sam i tražija cilo popodne i nisam ništa konkretno naša. Program MPE cim ukljucis kaže:
    • If you use a USB cable: If a new menu appears when you connect your phone, then select "Phone mode" and NOT "File transfer"!
    A to je problem zašto i pišem temu. Jer očito je da s tim programom nemogu pribacit kontakte kad nemogu izabrat na mobitelu "Phone mode"....

Nema potrebe za novom temom, ima ih vec dovoljno (i o W705 i o MPE), pa zatvaram.
    Po meni nema razloga zatrpavat jednu temu s 300 pitanja i odgovora jer je jako teže pretraživat forum pomoću tražilice. Lakše je nać neku temu nego neki post.
    A slicnu temu u vezi ovog problema nisam naša na ovoj stranici niti preko googla.

E sad ja bih molia drugu vrstu pomoci:
    Gdje točno da na ovom forumu postavim svoje pitanje?
    I kako točno da postavim svoje pitanje, a da ne mješam svoja dva problema jer se to kosi s pravilima?

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Prije svega pročitaj pravila foruma. Ovdje nije mjesto za komentare rada moderatora. Ako imaš problema, iznesi ih na za to predviđenom mjestu. Ubuduće, ovako nešto, van predviđenog mjesta bit će kažnjeno udaljavanjem sa foruma.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Zatvorena tema

Slične teme

1. Ubacivanje fles tema w705
    By iViCA5 in forum Općenito
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 22-12-2009, 15:39
  2. [E71] problem oko instalacije tema (tema nije kompatibilna...)
    By keks in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 16-04-2009, 22:52
  3. zašto je moja tema premiještena
    By kljukica_kviki in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 04-07-2007, 09:30
  4. Moja tema u oglasniku
    By prof.Immortalis in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 31-03-2007, 09:48

Bookmarks