Možeš. Samo opali bilo koji v600 flex (10F9, recimo) i nema frke. Isto kao i flex-up, tako je i flex-down.
Ne moraš fleshat.
Mogu li vratiti moj mob iz V620 na V600 i kako. Jel da samo vratim flex tako kako san nadgradio iz V525 na V600 ili drugčije??? Moram i flesaht???
Hvala!!!!!![]()
Možeš. Samo opali bilo koji v600 flex (10F9, recimo) i nema frke. Isto kao i flex-up, tako je i flex-down.
Ne moraš fleshat.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
Hvala za odgovor!!!!![]()
Probam sa MultiFlashFlex programom kako sam in nadgradijo na V600 ali nejde. Beca me van i napiše error. Šta mu je!!!!!???? Flex je uredu takakv kakav si mi napisao!!!!Izvorno postao BlueDevil
I još nešto kad upalim program i počnem sa flexanjem gasi se mob, šta je to!!!!!!
Ma mora raditi, ja sam to radio ne jednom. Zanjih 2 tjedna, kako nešto pokušavam, valjda sam 15-20 puta stavio v620 flex i vratio 10F9, i opet v620 itd. Mora raditi.
Ima u MultiFlashFlex opcija, skroz gore-desno, gdje kaže "override existing phone software even if it is newer than the superfile software" - to moraš uključit.
Ako stavljaš onaj 10F9 flex sa CD-a, on je SHX file - dakle moraš odabrati onu PRVU funkciju, "enable flash". To je flex file ali u flash-zapisu.
Radim sve kako si napisao. Ali kad pokrenem program mi se gasi mob i neznam zašto. Kad ga uključim javlja program error!!!!!Ne može flexati Nemam pojmaIzvorno postao BlueDevil
![]()
Zadnji uredio princ3 : 09-12-2004 u 17:11
Izvorno postao princ3
Mogu li ponovno fleshati i flexati ide li tako!!!??? I ako je sigurno, da se mi kod flexsanja opet ne ugasne!!!!!![]()
Izvorno postao BlueDevil
Javlja: USB port 0 Error:FLASH failed! Cannot accsess Motorola Flash interface!
------------------------Izvorno postao princ3
Jesi napunio bateriju !!!!
Pa ima jednu crticu, skoro prazna, jel je možda to problem?????Izvorno postao zrino
leag napuni ju da ti se mob ne ugasi tokom flashanja/flexanja...možda je i to problem!!!
Ništa ne pomaže, baterija puna. Kad spojim sa progrmom ga prepozna. Kad startam tada se telefon ugasi i moram ga paliti, kad bi morao flexati opet se ugasi. Ne znam šta mu bi. Onda izbaci i usb, kao da ga nema za sekundu opet povezan. Ne znam šta da učinim!!!!! Moram li izvaditi sim ili glavni reset, neznam više.Izvorno postao BlueNeon
Probaj ga dignuti u bootloader modu, pa onda flexati. Možda se nešto razletilo pa zato ne radi? Ugasi ga, spoji na PC, pa drži * i # i upali ga. PA onda MultiFlashFlex i probaj flexati.
Izvorno postao BlueDevil
Hvala BlueDevil, rješio problem mob radi 100 na sat. Nešto vjerojatno bilo nešto u njemu!!!!naopako!!!!
Another one![]()
Bookmarks