Ja ne dobivam sms/reminder sa Google calendara (nikada nisam probao tu verifikaciju preko sms-a), a kad sam stavio drugi broj onda bez problema dolaze. Nisam nikada nasao rijesenje toga. :-(
Konkretno, imam upaljen two step verification na Microsoft Accountu, Google Accountu i na Facebooku te mi poruke s kodovima ne dolaze.
Ostale, "normalne" poruke pak dolaze bez frke.
Ima li još netko takva iskustva i koje je rješenje?
Ja ne dobivam sms/reminder sa Google calendara (nikada nisam probao tu verifikaciju preko sms-a), a kad sam stavio drugi broj onda bez problema dolaze. Nisam nikada nasao rijesenje toga. :-(
Meni isto verifikacija za Facebook ne dolazi na jednom broju, konkretno 095 broj prenesen u Simpu. Na drugom broju mi je pak sve normalno-097 broj u bonbonu.
Ne znam jel činjenica što je broj prenesen ima veze jer su oba broja u istoj mrežiA možda mi jednostavno ne prepoznaju predbroj.
Evo upravo testirao na facebooku i 098 broj u Vipu normalno prima verifikacijski SMS.
Jeste probali kartice u drugom mobu da vidite jel će tad doć?
Također, nazovi SZK i pitaj ih jel ima kakvih poruka na čekanju za tvoj broj.
Zvao sam SZK u očaju i nadi da ću dobiti neki smisleni odgovor.
"Ugasite i upalite mobitel"
"Provjerite jel vam je memorija puna"
"Izvadite bateriju" -"Ali imam Lumiu 920, nemrem" -"Aha, onda resetirajte bateriju".
MIND BLOWN
EDIT: Druga runda, upisal sam ovo
##002#
#35*0000#
Ali nije pomoglo. Zovem opet pa da vide tehničari. I hope so.
Zadnji uredio Mario92 : 06-06-2014 u 13:42
Pa jesu ti pogledali jel ima kakvih poruka na čekanju(nedostavljenih) uopće?
A pital sam ali nemaju pojma
Rekao sam da provjeri u Cumulusu (ili kak god se zove njihov app u tomatu) ali veli da nema te informacije
Ništa, poslat će na provjeru tehničarima pa će mi se javiti. Nije mi ništa hitno ali bi bilo lijepo da slože.
Nazvali su me natrag, vele da oni ništa ne blokiraju, da nemaju nikakve nedostavljene poruke i da ne vide nikakav problem s njihove strane.
Uglavnom, nitko nema pojma zakaj se to događa i sad sam već pomalo pissed off zbog toga.
Bookmarks