Tipkovnica sada, koliko vidim, ima veće tipke, ali je nestala ona navigacijska koja mi sviđa na jedinici.
Jel ima podataka oko verzije OS-a?
Procurio je novi video novog Droid-a, koji će najvjerojatnije biti službeno predstavljen za 2 dana.
Procesor je 1GHz TI OMAP3630, 512MB rama, ima dosta sličnosti sa orginalnim droidom, kako kod izgleda tako i kod hardverskih komponenata.
Video
Stari leakani video boot animacije
Use the Fork, because there is no Spoon.
Tipkovnica sada, koliko vidim, ima veće tipke, ali je nestala ona navigacijska koja mi sviđa na jedinici.
Jel ima podataka oko verzije OS-a?
Izgleda moćno?
Nego, po svemu sudeći (najavama) izači će sa Android v2.1 sa vrlo vjerojatnim kasnijim upgrade-om na v2.2? Čekamo srijedu?
edit: sada vidim kako prenosi dailymobile da će vrtiti v2.2, ali to je sve rumor?
Zadnji uredio HCSC : 21-06-2010 u 18:54
HC4L
što se tiče tipkovnice, uočite da je smaknuta qwerty, šta kod milestona nije. to će uvelike olakšavati tipkanje. po meni su navigacijske tipke bolje ovako pozicionirane.
Sviđa mi se što su napravili, iako sumnjam da ću odmah preć na novu, u prvom planu zbog financija. U svakom slučaju idu u dobrom smjeru, dizajn je ok, iako ne znam zašto se drže te "guzice". Po meni bi milestone bio ljepši bez toga.
pojasni pojam guzice na milestoneu, ne razumijem
Da, mislim na "bradu" - mjesto gdje je na milestone samo mikrofon, a na Droidu mikrofon + verizon logo.
Brada iliti guzica je navodno za lakše držanje mobaOvo micanje d-pada je win, da su bar odmah napravili tipkovnicu nalik onoj na kompu.
Jedino čemu se ja nadam je da nas motorola neće zeznuti i sa izlaskom dvojke obustaviti update-ove android OS-a za droid1, odnosno milestone.
Mob izgleda ok, ali se tek neznatno razlikuje od orginala, izuzev tipkovnice, koja je bolje riješena.
Use the Fork, because there is no Spoon.
to je marketing koji te prisiljava da kupiš noviju verziju. ne bi se čudio uopće ako obustave update. onaj tko hoće bolje, mora platit. trebaju i oni zaraditi.![]()
Dap, vjerojatno su i promjenu tipkovnice na bolje već odavno isplanirali. Sve za profit![]()
Meni se ta brada jako sviđa i praktična je, inače bismo pri držanju mobitela u polegnutom položaju stiskali touch tipke. A i korisno je kad nekome nešto na mobitelu pokazujem, pa ga držim za taj brid (bradu). I izgleda originalno.
Vrlo često mobitel držim na način da palac držim na mjestu gdje je mikrofon, a mobitel mi je pri tome na ostalim prstima
Čitao sam danas taj review, nisu dečki oduševljeni, uzeo bi ga jedino zbog R2-D2 verzije![]()
Bi ovo bila europska inačica Droida 2?
http://www.engadget.com/2010/08/31/m...ntional-debut/
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
yup, to nam je droid 2... i koliko vidim, 40 gb memorije. wtf
aha, 8 giga interna plus do 32 gige microSD podrška. svejedno, zaobići ću ovaj model. kamera mu je poveće smeće u mraku. ali će zato motoblur naći svoje kupce, u to sam uvjeren.
eto ga, i službeno je
http://www.motorola.com/Consumers/XW...estone-2-XW-EN
1GHz OMAP SOC,
512MB of RAM,
5 mpx kamera,
8GB interne memorije,
Android 2.2 + motoblur,
720p snimanje,
i kažu dosta poboljšana tipkovnica
Zadnji uredio pajo2 : 01-09-2010 u 12:42
da, to s tipkama je istina, a i makli su Dpad, tako da su i tipke same po sebi veće
a neznam za kameru...u ovom videu se hvale da je i ona poboljšana, al vidjet ćemo po prvim reviewima...
Pozz,
Droid 2 će se u europi zvati Milestone 2, evo i linka na gsmarena:
http://www.gsmarena.com/motorola_mil...-news-1904.php
da, to je logično za naziv.
@pajo: ne znam što se tiče kamere, meni na prvi pogled izgleda ista (izvana) no ne mogu ništa reći šta je ispod haube. to će vrijeme pokazati. što se tiče D pada, to su trebali izbaciti i na prvom milestoneu. ovako je klasičan način navigiranja i plus još je prirodnija tipkovnica jer je sada smaknuta, nije više slovo ispod slova.
ekipo motorolci, ovo i mene privlači za moj sljedeći Android? n standard za WiFi i ako sam dobro čitao snima HD sa 30fps. Nema FM radio, osobno ga i ne koristim.
HC4L
Bookmarks