Ma zapravo mi se svida ovaj LG gt540 optimus, pa me zanima am I missing something , ima li sto bolje tak do 800-1000 kn ?
kolko vidim svi koji su tu negdje po specifikacijama su 200+ € , taj wildfire eventualno al on ima neki kriza ekran.
gledo sam malo ovu xperiu x8 , jel to cemu ?
LG opcenito zna imat neke musice svoje ma pe tog malo strah , iskusio sam doma na bluray playeru i klimi na moru.Ok oni rade al ih zna puknut nes pa se zblesiraju.
Radio sam s tim otpimus u vip centru , ajd nije najbrzi uredaj na sivjetu al izgleda , ekran i kapacitet baterije su sasvim dobri.
Zanimaju me android mobiteli, mislim da tu ima navjise potencijala ak kak mobitel kupujem jednom u tri godine , gledam da uzmem nesto dugorocno(trenutno sam na ovom ljepotanu jer mi je u600 oso u vjecna lovista.Malo me brine ovo da se nemoze jos naci stabilno rjesenje da aplikacije idu na SD karticu..
svida mi se ovo da google razvija taj OS jer dosta koristim gmail , pa i picasu, tak da bi mi to dobro doslo.
jel zna neko jel postoji mozda neka aplikacija za onakav instantni chat ko kak ima na gmailu bas kad se ulogiram , ono sa strane da iskoci popup chat?
ocekujem da je mob touchscreen, da nema neki minijaturni ekran, da ima gps, mogucnost makar naknadne ugradnje navigacije , Wifi i kolko tolko ok kameru.
buđet je takav kakav je , moram si jos uzet digitalni okvir ,nema rasipanja![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks