Gdje u Zagrebu se može zamijeniti staklo illi kak se već zove prva strana od touchscreen-a, pao je i puklo je?
Hvala
Gdje u Zagrebu se može zamijeniti staklo illi kak se već zove prva strana od touchscreen-a, pao je i puklo je?
Hvala
kada sam ja imao iphone 3gs isto mi je puklo staklo i zamijnio sam ga sam..narucio sam si preko ebay-a i po ovom sam isao zamjeniti
koliko ja znam svi hvale tomm-a sa mackorisnika. cak sam i ja mislio njemu slat mob postom al se u medjuvremenu utopio ajfon. e sad dal je iz zg-a il od kud neznam
Nije iz Zg, ali je u vrijeme kad sam mu ja slao mob studirao/radio, štaveć u Zg pa je možda još uvijek tako. Odlično napravi posao, dođe s autom po mob, vrati ga. Ako ne znaš sam svakako njemu nosi. Ja sam prvi put dok se nisam sam usudio rastavljat nosio i nisam požalio.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Hvala na pomoći, odnio ga u iServis i sve bilo gotovo za pol sata!
To je taj ? http://www.iservis.hr/
Kolko para su ti uzeli za zamjenu stakla ?
Molio bih da ne stavljate oglase ovdje. Rijesite to preko PM-a
Hvala
iPhone 5s 16 GB
Da neotvaram novu temu dalije mokuce na iPhone4 zamjeniti samo plastiku oko ekrana stose nalazi ili je ona u sklopu ekranah ili okvira.
Bookmarks