Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14
    Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.531, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 22,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[Nokia 5800] Resetira se sama od sebe

Evo imam u zadnje vrijeme probleme sa Nokiom.. nosio sam je na popravak tj imam garanciju, problem je bio stalno gašenje mobitela u džepu ili u ruci, i odvojen desni dio skroz gore.. ugl to je popravljeno i nema više toga gašenja ali eto nakon nošenja mobitela, sad se počeo restartirati, nikad se još nije restartirao svakih 5 minuta, i sad je to sve počelo nakon servisa! Neznam zašto.. al sve mi već ide na živce
    Zadnji uredio domy_os : 25-02-2011 u 22:14 Razlog: popravak naslova, pripazi sljedeći puta

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedino mi pada na pamet flashanje, ali s obzirom da imaš garanciju bolje odnesi njima da to vide. Ipak su oni krivi ako je posli njih taj problem nastao.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm.. gledaj probao sam staviti od Xtensiona firmware i opet se to dešava pa onda original Balcan Red, sad ću probat pirated al stalno mi se resetira.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma vrati sve originalno i šalji u servis, neće ti flash pomoći ako već nije u 2 puta.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nosim ga sutra na servis pa ćemo vidit..

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo stigao jučer mobitel iz servisa.. i ajde upalim ja njega sve ok.. stavljen v51, promjenim na v52. Koristio sam ga dok nije ostalo možda 2 crtice baterije i eto novog problema.. ja uštekam punjač i krene punit, nakon 3 sekunde, prestane i piše odspojite punjač bla bla. Odem kod prijatelja uzmem njegovu bateriju i njegov punjač i opet isto. Ovo je više za poludit u ponedjeljak ga moram nosit opet izgleda po ovome na servis i to senzacionalni 3. put! Na ovom drugom servisu je promjenita zadnja maska mobitela i neki baterijski krug(takvo nešto).

Jel ja mogu na ikoji način zatražit,pošto je ovo već 3 kvar, novi uređaj ili neku kombinaciju da to bude brže gotovo jer ja čekam 2 tjedna dok dođe mobitel iz servisa? Btw. Mobisova garancija je

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    5800 plavi i N8 tamno siv
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.439
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čini se da ti taj novi baterijski krug samo odmogao, nosi ga opet na servis.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas sam zvao u trgovinu gdje sam ga uzeo.. pa je ova rekla pošto već 3. put ide na servis i stalno problem za problemom .. da možemo zatražiti novi mobitel, pa ako prođe prođe.. To ću i napravit.. jer stvarno ovo je previše :S

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    HTC Evo3D, Iphone 3gs 8gb
    Operater
    VIP Savrsena
    Godina
    42
    Bodovi
    3.696
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.696, Nivo: 14
    Bodovi: 3.696, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Covjece ja bi vec drugi put ispalio na njih i neko bi progutao na servisu mobitel. Nebitno koliko ga platis ali ocekujes da ti radi. Mislim da i nije bio problem toliko do mobitela koliko do servisera. Po tome se vidi koliko su povrsno radili servis i vratili ga u neispravnom stanju. To je nazalost cesti problem svih zanimanja u nasoj ljepoj. A jos sto mrzim je nestrucnost ljudi koji prodavaju tehniku.

Inace sam zaljubljenik u tehniku( ne toliko u mobajle) i cesto citam recenzije profesionalaca koji danonocno stoje i prate svaki dio gadgeta kojeg recenziraju. Tipican primjer nekvalificiranodti u ducanima tehnike je naprimjer koji sam i sam dozivio. Dodem u techno market s frendom da kupi televizor tj plasmu i on mu je htio uvaliti U seriju koja pise da je full HD a u biti nije jer njezina nativna rezolucija je 1920x980 hahh uzas i ja mu to kazen a on nema pojma. I pitam ga za drugi model plasme on nema pojma sto je to, a kad sam mu neke osnove pricao oko slike koji svaki tukac na kugli zemaljskoj mora znati ako prodava televizore on je samo me gledao otvorenih usta i kad je vidio da ce ispasti glup poceo je ponavljati sto je "nastrebao" sto pise na kutiji televizora. Eto kakvi nam trgovci prodavaju tehniku. Srecom ima ducana koji paze do sebe i znaju sto prodavaju. No nema ih puno.

Nadam se da se ne ljutite sto idem u offtopic no nekako mi se cini da ovo ide jedno s drugim. Jer sam pisao o kvaliteti usluge na nasem podrucju.
    In Jack Daniel's veritas

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao n76_n76 Pregledaj post
    Covjece ja bi vec drugi put ispalio na njih i neko bi progutao na servisu mobitel. Nebitno koliko ga platis ali ocekujes da ti radi. Mislim da i nije bio problem toliko do mobitela koliko do servisera. Po tome se vidi koliko su povrsno radili servis i vratili ga u neispravnom stanju. To je nazalost cesti problem svih zanimanja u nasoj ljepoj. A jos sto mrzim je nestrucnost ljudi koji prodavaju tehniku.

Inace sam zaljubljenik u tehniku( ne toliko u mobajle) i cesto citam recenzije profesionalaca koji danonocno stoje i prate svaki dio gadgeta kojeg recenziraju. Tipican primjer nekvalificiranodti u ducanima tehnike je naprimjer koji sam i sam dozivio. Dodem u techno market s frendom da kupi televizor tj plasmu i on mu je htio uvaliti U seriju koja pise da je full HD a u biti nije jer njezina nativna rezolucija je 1920x980 hahh uzas i ja mu to kazen a on nema pojma. I pitam ga za drugi model plasme on nema pojma sto je to, a kad sam mu neke osnove pricao oko slike koji svaki tukac na kugli zemaljskoj mora znati ako prodava televizore on je samo me gledao otvorenih usta i kad je vidio da ce ispasti glup poceo je ponavljati sto je "nastrebao" sto pise na kutiji televizora. Eto kakvi nam trgovci prodavaju tehniku. Srecom ima ducana koji paze do sebe i znaju sto prodavaju. No nema ih puno.

Nadam se da se ne ljutite sto idem u offtopic no nekako mi se cini da ovo ide jedno s drugim. Jer sam pisao o kvaliteti usluge na nasem podrucju.
    Ovo si točno rekao. Stvarno eto već mobitel nisam koristio kako spada 4 tjedna, i sad u ponedjeljak ga ponovo nosim to je još nova 2 tjedna čekanja. I odma ću zatražit novi mobitel, previše živaca ode.. valjda sam ga kupio da ga koristim a ne da se vuče po servisima stalno.. daj mi novi i gotovo.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Robi959 Pregledaj post
    Danas sam zvao u trgovinu gdje sam ga uzeo.. pa je ova rekla pošto već 3. put ide na servis i stalno problem za problemom .. da možemo zatražiti novi mobitel, pa ako prođe prođe.. To ću i napravit.. jer stvarno ovo je previše :S
    ne mozes u mobisu dobiti novi uredaj ko iz ducana, oni mogu zamijeniti sve dijelove koji su s greskom, ali novi uredaj ne mogu dati, tak da ako ne ustanove pravi uzrok... to se meni dogodilo s c7, samo kaj je kod mene bil problem da su maticnu s greskom zamijenili s novom maticnom koja je imala istu gresku pa sam moral po trecu...

s druge strane, ponekad nije ni servis kriv, ko sto je u mom slucaju bilo... ne mogu oni znati da je maticna s greskom, jer mi je ta crkla tek nakon dva tjedna, bilo bi dobro da i proizvodac i servis malo podignu kvalitetu, ali to nazalost kosta i linija izmedu toga je dosta tanka...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo dobio mobitel natrag.. i naravno OPET nisu ništa napravili.. e sad može bit i da je problem i do mog punjača.. sutra ću još probati tamo u trgovini gdje sam ga uzeo, da vidim jel greška u punjaču al mislim da nije pošto sam dosad već isprobao 2 punjača i isto.. a oni su rekli kao nešta promjenito baterija sve u redu testirana.. a iskreno meni se čini da od toga uopće ništa nije napravljeno.. -.- uzaludnih novih tjedana dana čekanja potrošeno! Ja neću odustajat s nošenjem na servis sve dok oni ne naprave kako spada i dalje ću zatraživat produljenje garancije, novi uređaj bilo šta.. 4. PUT na servis i opet problem!!

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da po zakonu vec imas pravo na novi uredjaj. Procitaj jamstvene uvjete...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A danas sam ga već odnjeo na servis pa ćemo vidjet... U problemu je Izričito napisano da se zatražuje novi uređaj.. Iako su mi jako čudni.. kao da oće pošto imam još 2 mjeseca garancije da se mobitel stalno vuče po servisu dok ne istekne garancija..-.- Al reko sam u slučaju da opet ne poprave ili takvo nešto.. pisat ću i na Nokia Care i email slat.. za vodu me nemogu zajebat i poništenje zato što je mobitel imao otvorenje na gore desno na rubu.. a takve su se nokie isporučivale tako da su to popravili uglavnom papiri mi svi stoje u trgovini gdje je kupljen mobitel tako da..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Nokia 5800 XM] problem sa wlanom
    By dspacek in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 18-03-2010, 23:23

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove