Kako uspijevaš sa tim popustom nabiti toliki račun? Pa uzmi si onda Tarifu 500 ili čak 700 i melji koliko hoćeš.A još ako se i prebaciš na neku od toh skupljih tarifa, možeš si piknuti neki mob ful jeftinije, uz ugovor na godinu dana.
dali da se prebacim na ovu novu tarifu sto nudi t-mobile ili da ostanem pri "trendu" sa popustom za mlade. Iako placam cistu pretplatu, ipak imam 2 obracunska razdoblja, od kojih je ono od 19-7 ipak skoro pa upola jeftinije...ne znam, sto mi se u biti isplati?
racuni su mi do "gadnih" 600-700kn, iako pokusavam ih smanjiti :-)
Kako uspijevaš sa tim popustom nabiti toliki račun? Pa uzmi si onda Tarifu 500 ili čak 700 i melji koliko hoćeš.A još ako se i prebaciš na neku od toh skupljih tarifa, možeš si piknuti neki mob ful jeftinije, uz ugovor na godinu dana.
to sam vec napravio i to prije uskrsa, dok jos nije bilo novig tarifnih modela. Uzeo K700i za 850kn i jako dobro prosao. Jer sad bi me izasao puno skuplje. Morao bi uzeti tarifu 500 ili 700, ovak sam samo puko +bodove i excl.status a ostao na trendu.
Rekoh, pokusavam smanjiti racune, tako da bjezim od tarife 500 i vise.![]()
...prebaci na poslovnog korisnika i uzmi tarifu 1500 i još tri broja pa ih iznajmljuj i naplačuj duplo i evo te na konju...![]()
Izvorno postao dmi
![]()
Bookmarks