Napokon su napravili Web verziju marketa čiji su sneek peak pokazali još na Google IO u svibnju. Dostupna je već sada na http://market.android.com/ (Login još ne radi, ali trebao bi proraditi u roku od par sati)
Pretpostavljam da će instalacija aplikacija preko weba raditi za one sa Android 2.2+ i sa novim marketom (nisu ništa o tome spominjali)
na mojem nexus one radi super. aplikacija sama dođe na mob. asmo je instaliraš..
Moram priznat da sam mislio da Android nikad nece prestic iOS, ali na svu srecu vec jeste...
Trenutno je najbolji operacioni sustav kod mobilnih uredjaja (ne kazem mobitela, jer android ima i za ostale uredjaje).
Vidio sam jedan smijesan video gde pokazuju kako brzo se mogu pronac aplikacije i skinut, stvarno je predobro.
Najbolje u svemu je to sto je Andorid potpuno otvoren i kompitabilan, te zbog toga sam rekao da je sve sreca sto je prestigao iOS.
Samo da nastavi Android da puni web market i bice sve dobro![]()
Vidim mnogi imaju problem sa nemogućnošću instaliranja appova premo web marketa i "You have not opened Android Market recently on this device. Please open it and try again." errorom.
Rootan mob, custom rom, novi market app na mobu - može li se ovaj error kako rješiti?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni na stock Froyo radi bez problema.
Samo upališ wifi na mobu, na kompu sve odabireš, klikneš install i na mob se samo instalira.
Odlična stvar, ali šteta što Market baš i ne koristim za skidanje aplikacije jer su većinom sve trial, pa se služim stranim forumima.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Isto na stock Froyo radi kao sat, predobra stvar. Za svaku pohvalu!
Nisam ni mjesec dana na androidu, ali već sad znam da se neću odvajati od njega!![]()
M. U. F. C. - Not arrogant, just better
HTC Desire + GingerVillain 0.9 (Gingerbread 2.3.2) + Market 2.2.11 = radi bez problema
Bookmarks