tema gdje se nalazi problem iste tematike:Izvorno postao Enigma neo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20559
Pozdrav svima na forumu.
Imam Nokiu 6030, lockana je na vip,a zelio bi ubacit broj 099, IMEI je 358378001268604, pa ako ima neka dobra dusa da mi to izracuna jer meni to bas ne ide , unaprijed hvala![]()
tema gdje se nalazi problem iste tematike:Izvorno postao Enigma neo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20559
Znam, to sam vec vidio, probao i ispao mi je ovaj broj: 2200217373 ali nazalost ne radi, neznam koliko puta mogu pogrijesit, zbog toga sam i zamolio vas ali svejedno puno hvala, pokusat cu nekako, pozdrav![]()
Ipak neznam sto da napravim, i dalje mi pise "Unos koda ograničenja", moze pomoc, please
![]()
smijes 5 puta pogrijesiti, a uopce ne znam odakle ti taj broj koji si gore naveo????Izvorno postao Enigma neo
Vidim da nema ništa od pomoci, a mislio sam da ovaj forum zato i sluzi, svejedno hvala, idem dalje, pozdrav
Hvala Sfreaku
ovako; po uputama jednog kolege, ja sam ti izračunao sa kalkulatorom taj kod za dekodiranje. ako hoćeš možeš probat unijet no samo da te UPOZORIM: JA NE ODGOVARAM AKO JE KRIVI
sveukupno imaš 5 pokušaja, nakon toga mo
c/p kiki1989 posta:
kad ides odkodirat mobitel izvadis karticu i palis mobitel bez ikakve kartice,te upisujes kod.
slova p,+,w dobijes visestrukim pritiskanjem znaka *(zvjezdica)
dakle, unosiš ovaj crveni #pw+......
što se je potvrdilo i ovdje
ako netko slučajno primjeti da nisam nešto dobro napisao neka me što prije ispravi.
Probao sam 4 puta, a taj na slici je 1 od njih, dakle najbolje mi je da ga odnesem na servis,ovako zamaram sebe i vas. Puno hvala, pozdrav
ovaj na drugoj slici piše da ako prvi ne uspije, što je isti kod kao i na prvoj, probaš sedmi. no ako si probao 4 puta ne znam šta bi ti više rekao. ako ga misliš nosit na servis, naplatit će ti svakako, dakle još možeš pokušat taj jedan put. no nemoj odmah, pričekaj malo da vidiš dal će se netko nadovezat, možda ovo moje nije uredu, tj. gotovo sam siguran da je postavke za generiranje koda ok, i da je taj crveni kod ok, jer koliko sam čitao, tako su svi radili. jedino ne znam dal ga moraš ukucat u mob bez ikakve kartice, ili da ubaciš stranu karticu u ovom tvom slučaju 099, uneseš PIN pa kad te zatraži mrežni kod da onda uneseš. najbolje pitaj exoticu, on sigurno zna, ak ti ovdje nitko ne odgovori. ako si sad taj crveni kod uneo bez ikakve kartice, ja mislim da mora radit na ovaj način da ubaciš stranu. no ponavljam, nisam siguran, pa pričekaj tokom današnjeg dana, možda exotica ovo vidi ili mu pošalji PM.Izvorno postao Enigma neo
Ok zerobravo, nema druge nego cekat, strpljenje je vrlina, hvala ti na odgovoru
izbaci karticu iz telefona. upali aparat i ukucaj ove kodove #pw+ 492 047 511 062 256 +7# !! kad ti ukucas poslednju # telefon ce ti ispisati OGRANICENJE TELEFONA JE ISKLJUCENO..... ubaci karticu koju god hoces i radice ti sve ok..... p,w= kucas pomocu zvjezdice na tastaturi.
Kodovi su 100% ispravni, izracunati pomocu originalnog ufs3 boxa.
uzivaj
kasno marko na kosovo stiže.........Izvorno postao hwk crack
hoću reć, ovo je riješeno, baci oko malo na datume prije nego postaš. i čitaj sve, ne samo između redaka, sve je već objašnjeno u gore navedenim postovima.
ok, znaci moji su odgovori suvisni. VOLIM STO CE SE BB5 NOKIE RADITI PREKO TEST POINTA NEGO ISTA NA SVIJETU..........
imam jedno pitanje... mobitel mi ne zeli prihvatiti karticu od tele2,mozda je to zato sto je mobitel od t-mobilea...uglavnom trazi mi nekakav unos koda ogranicenja...sto je to i kako ga naci? hvala
Mobitel je zaključan na T-mobile mrežu i TELE 2 SIM kartica ne ide unutra dok god je mobitel zaključan.
Kod ograničenja ti mogu dat u T-mobileu uz novčanu naknadu,naravno. Mobitel također možeš otključat kod lokalnih unlockera za najvjerojatnije dosta manje novaca.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks