Moderator sam a sukladno pravilima za ovaj laptop ne znam ni kako se zove niti koja je konfa...
Uglavnom,star je to laptop pa ću eto mlatnut da je R40 u pitanju,a vrlo je vjerojatno da nije...
Kresnem ga na dugme,čujem optiku kako je trzla,ventilatori vrte,lampica od HDD-a ne mrda,na ekranu ama baš ništa,zvukov/beepovii nula bodova,vađenje diska nula bodova,vađenje baterije nula bodova,samo na punjač nula bodova bla bla... Puše jadan al ne reagira na nikakve podražaje niti ima kakvih naznaka da će se trgnut. Frendica je samo rekla da se ponekad dešavalo da se upali lampica kod indikatora punjenja i da bi tad kao sve stalo. Onda bi ona izvadila bateriju i vratila ju natrag i sve 5 do idućeg puta. Sad je bogami stao skroz i ne mrda. Lampica gori kad pokusam upalit stroj i jos samo gori indikacija punjenja. Radi se o ovoj lampici:
Ja iskreno pojma nemam šta ona znači,memorija je ili integrirana ili je pak negdje na matičnoj,jer je u prozoru gdje se dodaje sve prazno. Necu ga otvarat jer ga je uzela sa sobom,al svejedno,ovo me sad ždere.
Any idea?![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks