dobra stvar... dobro bi mi došlaa di to ima za nabavit?
Tvrtka Batterylife, proizvodac Activatora za litij-ionske i litij-polomer baterije, nedavno je izjavila kako je neovisna istrazivacka grupa potvrdila da Activator povecava kapacitet baterija za cak 18%.
Activator je vrsta folije koja se umetne u mobilni telefon. Istrazivacka je grupa koristila odredeni telefon u svakodnevnim uvjetima. U tim se uvjetima baterija potrosila za 2,53 sata.
Nakon dodavanja folije i ponovnog testiranja baterija je radila gotovo tri sata.
Folija za mobilne telefone velicine je 50 x 35 mm i kosta 9,99€.
![]()
dobra stvar... dobro bi mi došlaa di to ima za nabavit?
Da, zbog 7 minuta se stvarno isplati![]()
samo neznam na koji to nacin radi, prodaju muda pod bubrege
pa dobro, nisam ni prav čital kaj je napisal... videl ja naslov i sliku i šo ja pisat...
ne kužim na koju foru to radi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne kužim niti ja, ali misli se oko 2 i pol sata, a ne 2 sata i 53 minute.
Di kupit???
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Kak znaš na što se misli? Ja samo znam ono što piše...Izvorno postao Dark
Piše da produžuje za 18% pa je ovo jedino logično (valjda)
ma kontam da se to neisplati!dobro kad gledaš to je 7 min na 3 sata al gledaj koliko je to na npr.3dana rada baterije!ja to nebi uzimo jer kuzim da je to opet neka klasicna fora di likovi beru pare prodavajući gluposti!
ZA ŠILETA:
U tim se uvjetima baterija potrosila za 2,53 sata.
Nakon dodavanja folije i ponovnog testiranja baterija je radila gotovo tri sata.
PA ZAR 2,53min NISU GOTOVO DVA SATA????????
neee, 2.53h su 2h 31min i 48 sekundi
dakel bat je duze trajala oko 30 minuta
Imam doma jednu takvu foiliju, ako ću to posebno testirati morat ću to napraviti na starom mobu koji ne koristim pa mi malo žao potrpšiti močnu naljepnicu![]()
pa sta vi vjerujete u te gluposti??!!
disco,sta ne kuzis ironiju u gogovom odgovoru....zaje...se on maloIzvorno postao disco
volio bi cuti objasnjenje proizvođača kako ta magicna folija radi...
e ali ja jos ne mogu dokuciti nakoju foru to radi. sta to daje neku snagu bat ili kako?
cyber je strucno objasnio nacin rada.....mozda moras sam sebe jednostavno uvjerit da ti baterija duze traje,a onda pocnes uvjeravat i ostale...ta folija je zapravo razvijena od strane americke institucije za svemirska istraživanja i ona zapravo crpi snagu iz baterije i salje moždane valove u tvoji središnji neo-korteks i javlja se tzv. efekt "must buy "
pa covjece ta folija nije nista drugo nego samo proces uvjeravanja sebe i drugih
Dio je zafrkancija, dio nije, naime stvarno ju imam doma, dobio sam ju na testiranje i moram napisati nešto o tome![]()
E a ja sam negdje pročito da ako kuhaš mobiteol dva sata da je isto baterija trajnija+ što mob. mjenja boju
jako dobar savjet, javit cu vam kad isprobam.
Bookmarks