gain table nema veze sa SMSovima. Pogledaj si settingse SMSa, onaj service center number i to tako, mora da je tamo negdje greška. Gain_table.bin je isključivo za zvuk vezan, i da je pogrešan ili da ga nema, sve bi radilo osim zvuka.
Hello! Imao sam problem sa zvukom na flasha, i tad sam slozio gain table i sad ne mogu slati sms-e...
flex SE6452AXXP10F9
TRIPLETS G_0B.09.58R
gain table nema veze sa SMSovima. Pogledaj si settingse SMSa, onaj service center number i to tako, mora da je tamo negdje greška. Gain_table.bin je isključivo za zvuk vezan, i da je pogrešan ili da ga nema, sve bi radilo osim zvuka.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sve je dobro podešeno u vezi sms-a, im jos uvijek nemogu slat sms-e piše Slanje nije uspjelo!
I neznam zasto se ne želi spojit prek BT s drugom Motorolom V600...
Imam mp3 koji sam stavio preko P2K i kad ih stavim Kao zvuk zvona zvuk se ne čuje
i zašto mi kad npr. uđem u Podešanje pa do Java Postava i onda dalje prema dole ne želi ići nego trebam opet na vrh ako želim u opciju Personalizirati??
Ne mogu poslati* piše i onda stavlja sms u Odlaznu poštu*...
Stari, za početak kad postaš ponovo a tvoj post je zadnij, ona koristiš EDIT. Tek kad netko odgovori, dakle tvoj post NIJE zadnji, onda dodaješ novi.
Glede ostalog: ako si stavio MP3 sa P2K, to se ne radi. Stavlja se sa MPT, radi izvjesnih zaj*ba u mobu --> search pa traži "detalji zvona" pa ćeš naći puno o tome.
Opet, ako i staviš taj MP3 kao zvono i ne čuješ ga, dvije su varijante: ili je MP3 krivo encodiran pa ga mob ne reproducira (to provjeriš tako da staviš neki drugi ton ko zvonjavu pa vidiš dal se čuje). Ako se i dalje ne čuje, onda si sj*bo gain_table.bin pa vrati backup na mob, restartaj ga i trebao bi ti zvuk proradit.
Pa onda ponovo editiraj taj gain_table.bin i probaj.
Sad je sve redu, samo ne mogu slati sms...
neznam zašto bio sam pod search ali u vezi sms-a nisam puno našao
ak su ti postavke uredu kao sto kazes onda ti nije flash najbolje sjeo na mob..pa probaj ponovoIzvorno postao Hello Moto
da probaj flash mora da je do toga no nemora biti
Nisi našao pod search o SMSu jer dosad nitko nije imao taj problem. Kako i dečki vele, i ja tako mislim - treba ponovit soft gore, očito je nešto puknulo.
Jesi provjerio stanje na računu?Izvorno postao Hello Moto
![]()
Šalim se, za ozbiljno još nisam vidio na forumu takav problem. Dali si siguran da ti je upisan broj SMS-centra? Nijedan drugi razlog mi ne pada na pamet!
um caruje dundo maroje!
Stavio sam novi flash a i flex, sad je sve u redu. Inace broj sms-centra i sve ostalo bilo je ok, neznam zašto nisam mogo slati, nešto sam zeznuo kad sam stavljao gain table...
tesko da je do gain table !!no vazno je da sad radi !bog
Flash, očito, nije sjeo kako treba.
Be that how it might, drago mi je da je sad sve OK
![]()
Bookmarks