Jel ima tko mob iz naslova da napise kratak osvrt, posto razmisljam o kupovini. Jel bi bio prevelik sok nakon iphonea?
Sto se tice duos funkcionalnosti, sve znam posto sam imao d880 i b5702.
Zanima me ekran, baterija, kvaliteta izrade ...
Jel ima tko mob iz naslova da napise kratak osvrt, posto razmisljam o kupovini. Jel bi bio prevelik sok nakon iphonea?
Sto se tice duos funkcionalnosti, sve znam posto sam imao d880 i b5702.
Zanima me ekran, baterija, kvaliteta izrade ...
naravno da ce ti biti sok.......
ali ono sto b7722 radi-tj dualsim funkciju je najbolji na trzistu.........dualsim,w-lan,5mpx,touch......
jedan forumas mi je napisao da ima problema sa nedostatkom memorije prilikom surfanja kada se otvori previse stranica......
jer i ja sam svojedobno koristio dualsim telefone i bio jako zagrijan za b7722....
ali opet sam se vratio dobroj staroj nokiji i symbianu(iako ga sad svi pljuju)
ako bas trebas dualac.....(a vidi da imas tri broja) fino ostavi si iphone za glavni telefon a za dualca uzmi ponovno jedan od modela---c5212,d880,b5702(moj favorit)
tako sam ja rijesavao stvar prije koristio e52 u poslovne svrhe a za dual-b5702--------
edit:
tek sad sam procitao da te zanima ekran baterija,izrada:
probao sam telefon u jednom ducanu i nije los sto se tice ekrana(ali daleko je to od iphone-a)
baterija je odlicna kao i na b5702(tako mi je rekao jedan forumas koji je uzeo telefon-a prije je imao b57722)
e sad izrada-plastika-tvrda-nista nije skripalo na telefonu ali zadnja maska tako upija otiske prsta da je to strasno......svaki dodir se vidi na zadnjoj plastici-torbica i krpica obvezno uz ovaj telefon-bar bi ja tako jer sam picajzla sto se tice telefona........
![]()
Razmisljam i o ovoj opciji o iphoneu za surfanje a 7722 za telefoniranje. Idealno bi bilo kad bih imao nesto kao iphone, desire ili galaxy sa dvije kartice.
Vidim da ima neki acer, ali me nije bas privukao(dx900).
Bookmarks