probaj unjet kod za eprom reset *2767*2878#
nakon 100god sam izvadila d900 i stavila karticu unutra...pise "zakljucavanje telefona" i trazi me pass...pin nije, 00000000 nije...vjerovatno sam ga promijenila i zaboravila sam koji je...karticu koji sam prije koristila sam odavno prestala koristiti...
ima li kakve sanse da osposobim mob?ili se mora nositi negdje kod nekog lokalnog servisera da mi to sve resetira...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
probaj unjet kod za eprom reset *2767*2878#
kak da ga unesem kad mi uopce ne zeli uc u mob...
upalim ga i odma se pojavi to da unesem...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa bez kartice u telefonu to napravi.....
ne pomaze...resetira se ali ne ponisti pass...tj, ne vrati ga na default...
R.I.P.-16.10.2007.
Nije kod za potpuni reset pa zato neće, neka baterija bude napunjena bar do pola i unesi ovaj: *2767*3855#
odnijeli smo ga tu kod lokalca80kn je naplatio unlock...
uglavnom, prvo je valjda resetirao ili kaj ja znam kaj napravio, pa nije pomoglo...a onda je napravio unlock i nakon toga sad sve funkcionira....
R.I.P.-16.10.2007.
bok ljudi imam mobitel samsung gt.s5230 i odkodirao sam ga neki dan i sad mi nece prihvatiti sifru siguronosnu koju sam stavio na poruke sta da radim?
Bookmarks