disc cleanup mislim da se zove program ali je za uiq,mislim da ima i za s60
Svi mi smo po ko zna koliko aplikacija i programa instalirali na svoje telefone.Zanima me,sta se desava kada nam se instalirani softver ne svidja i kada ga izbrisemo?Koliko znam iz svakog tog softvera na telefonu ostaje dosta fajlova koji verovatno (kao i kod racunara) usporavaju telefon.Kako ih se resiti?Postoji li neka aplikacija za brisanje tih fajlova ili je spas u resetu???
disc cleanup mislim da se zove program ali je za uiq,mislim da ima i za s60
I meni bi trebao taj programcic,ja isot dosta eksperimentiram sa svakakvim programima i igrama...
Gde su moderatori?Ako oni nemaju takav program...
evo ja sam si instaliro.....zove se kako sam i naveo disc cleanup,za s60 se malo potrudi i nadi,vjerojatno ima isto ime.
ajd objasni malo kak on radi?
vrlo jednostavno ...pokrenes ga i odaberes da skenira karticu ili internu memoriju i nakon toga ti izlista fileove pod trash...tako nesto i ti odaberes pojedinacno ili select all koje zelis obrisat........vrlo korisno...dobio sam0.8 mb prostora na internoj memoriji prvi put kad sam ga instaliro i pocistio sve...
ajd send to khideg@vip.hr ..ne mogu naci nigdje taj program na netu.
imam samo za uiq ne za s60
pa dobro, za prvu ruku moze i to. moj tata ima p910, a ta aplikacije ce mu dobro doci.
.......sent
tnx evo ti malo reputacije![]()
Ja jos nisam naleteo na takvo nesto za s60![]()
a ni ja. to je bed..
A imam jos samo 2.8Mb memorije telefona
kak mislis samo 2.8?
Pa ostalo je popunjeno,verovatno bar 1Mb sa smecem od izbrisanih programa
aha.da..i meni se to smanjuje..trebo bi malo obisati a ne znam sto je smece a sto ne.
khideg, jesi isprobo kako radi? sta kazes?
negho sta.. mislim nisam ja moj stari je.. zakon stvar.. ili pol mega mu je maknio.
Bookmarks