razmisli i o ovom...čini se kao dobar mobitelčić, a jeftin je
http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www...aid&mobile=653
treba mi dual sim mobitel jer koristim trenutno 4-5kartica,
ovako najvise me privlaci kopija nokie 8800 arte, ali nigdje nista ne mogu nac o tome mobu..
pa cu uzet u obzir i ova c5702 i c6112..
koji je bolji od ta 3.s
samsunzi su plasticni, deblji, dok 8800 ima opasan dizajn, a ne znam koliko su pouzdani.
imaju li ti mobitelu aktualan dual sim, kad me neko zove na simA, da i na drugoj kartici mogu primati pozive?
bio nekad oglas...
razmisli i o ovom...čini se kao dobar mobitelčić, a jeftin je
http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www...aid&mobile=653
pogledao sam malo, nije los 12.4mm debljina, ali ne sviđa mi se taj bb look qwerty, te velicina i plasticnost..
ma najrađe bi 8800 kopiju ali nitko nista ne prica, glupo mi je uzet da je smece, brejka se, ne radi ispravno, da budem nedostupan na jednu karticu itd.
u konkurenciju mi ulaze samo b5702 i c6112, ali ni oni ne izgledaju nesto predobro.
ali opet koj je bolji, b5702 ima bolju kameru dok je c6112 nesto noviji, kamera mi i nije nesto bitno a cijena je slicna. a to su oni modeli dual standby tak nesto, jel? kada razgovaram na jednoj mrezi druga kartica je nedostupna?
al opet za istu cijenu se dobije i 8800 kopija sa dual sim, navodno kvalitetna izrada..
bio nekad oglas...
Što se tiče isplativosti kineskih kopija - nikakva, na tome kada ti nešto rikne dijelovi se ne mogu nabaviti gotovo nikako. Bio sam nekome naručio touchscreen za neki sciphone i došao je slomljen pa su odustali od popravka i petljanja u mobitele koji nemaju garanciju/servis kod nas.
Uglavnom koliko god da ga platiš čak i "kvalitetniju" kopiju je previše za uređaj koji se praktički ne može popraviti ako bilo što rikne, drž se Samsunga i ostalih koji bar imaju servis kod nas.
kupio sam b5702.
nije los, rad s dvije kartice je jako dobro rjesen i ful jednostavan.. sve funkcionira bez ijedne greske..
solidno i izgleda, jedina mana je metalni poklopac baterije koji je prefarban samo i guli se, i to je problem.
steta sto ne naprave malo tanji ful metalni ali ne prefarban onda
bio nekad oglas...
-jer se moze na tim dual-sim mobitelima podesiti i da ti radi samo jedna kartica iako su 2 u mobitelu u istom trenutku,dakle dali se jedna moze disejblati iako je u mobu?
Bookmarks