Ja sam pratio ovaj THREAD
Kada sam jučer skinuo ovu aplikaciju koju sam naveo Shegyman-u nakon provjere program je rekao da imam najnoviji software i da nemam updejta. Dakle to je to
Dakle taj update je original LG ROM, nikakav custom rom
Zanima da li ti na optimusu imas update na 2.1 od LG-a ili neki custom,kao recimo onaj black rom ili kako se vec tacno zove,posto sam negdje procitao da taj od lg-a zna zablokirati i da je kao bolji ovaj drugi![]()
Zadnji uredio Sljaka : 05-12-2010 u 00:38
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ja sam pratio ovaj THREAD
Kada sam jučer skinuo ovu aplikaciju koju sam naveo Shegyman-u nakon provjere program je rekao da imam najnoviji software i da nemam updejta. Dakle to je to
Dakle taj update je original LG ROM, nikakav custom rom
Camera Obscura - the best camera ever :)
Custom rom nema aplikacija, pa je samim tim vjerojatno brži jer troši manje resursa. Ja sa svojim imam problema sa GPS fixom: ima masu satelita, ali nikako da pokaže poziciju. Prijašnja 5800 mi je nalazila satelite u roku sekundi a Optimus ne može niti u deset minuta.
pepi, reci mi koju navigaciju koristis? Da li Optimus ima ugrađen GPS odašiljač u sebi ili? Imam te Google maps al ako postoji mogućnost, stavija bi nekakvu bolju navigaciju... IGO8 mi je super, radija san na njoj, samo neznan da li postoji u mobilnoj varijanti.
Ne koristim nikakvu navigaciju, samo njegove Google mape koje su u njemu: navigacija mene ne zanima, nego više orijentacija u prostoru.
Zadnji uredio Sljaka : 05-12-2010 u 00:44
Dakle, dragi naši članovi, molim vas da se držite teme i da za sve ono što nije vezano uz postojeću temu otvorite novu. Hvala.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks