ja sam takodjer kupio jucer iphone 3g 16gb ali sa 4.0.1 i neradi mu wifi
problem je sto neznam jel to hardverski ili softverski problem, kako god zelim se vratiti na 3.x
eh, ovako... imam iphone 3g 16gb i ne radi wifi... problem je kaj neznam kad mi je prestao raditi jer dugo nisam koristio wifi... ali sumnjam da mi je prestao raditi kad sam s firmwarea 3.1.3 prešao na 4.1... probao sam sve, resetirati mrežne postavke, resetirati telefon i ništa.. wifi uopće neće nać ni jednu wlan mrežu, a znam skoro 5 wlan mreža oko mene, jer se uredno spajam s laptopom i nokiom e66. jel zna tko u čemu je problem, je li harverski ili softverski? a na popravak ga ne mogu nosit jer nemam garancije... samo informativno, kolika bi bila cijena ako je slučajno hardverski problem i ako se mora mijenjat wifi?
ja sam takodjer kupio jucer iphone 3g 16gb ali sa 4.0.1 i neradi mu wifi
problem je sto neznam jel to hardverski ili softverski problem, kako god zelim se vratiti na 3.x
ja sam vratio na 3.1.3 i ne radi wifi... postoji li neki dijagnostički program da provjerim jeli problem hardverski? neznam kaj da radim... kak da se ukloni taj problem?
a joj sad me plasis lagano
edit - imas mozda msn da popricamo? ili skype
izgleda da nas je sve više! ista priča i kod mene! nema šta nisam probo... i ništa ne pomaže!
a vražija garancija mi istekla 2 dana prije!! BAKSUZ!
nije valjda da taj problem nitko nije uspio riješit... a puno je problema s tim...
pa katastrofa!
ja sam na srecu kupio od postenog lika koji ce mi nadam se sada za 1h vratit novce pa si idem uzet 3.1.3 8GB s garancijom i peglaj...
sretno vam momci (a i meni ako se vracanje izjalovi)
isti problem sam imao prije par dana na 3gs-u za iOS 4.0 i ništa nije pomagalo,nije se spajao ni na jedan wifi...riješio sam ga tako da sam isključio lozinku na svom wifi-u i od onda radi najnormalnije...
btw mod zašto si mi pobrisao temu o mom problemu?!?
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
nema tvog posta ni teme nigdje, nisam ja brisao
a sto se tice problema, probajte malo tu prosvrljati, mozda je netko nasao rijesenje na Appleovom forumu (imate gore i kategorije "BT, 3G i WiFi")
http://discussions.apple.com/categor...categoryID=201
iPhone 5s 16 GB
Isto i na mom 3GSu.
Isti problem.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
vidim da nas je sve više i više... a rješenja problema nema...
ok, neznam kak se ovo desilo, ali na tren mi se je prikazala mreža na iphoneu... probam se konektati i onda se je izgubila...
probajte staviti/maknuti šifru(ili obrnuto,ovisi kako vam je postavljeno)meni je proradilo
može biti i ovo http://forums.precentral.net/other-h...nes-wi-fi.html
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
probao već prije i ne radi... jel zna netko kolko bi otprilike koštao poprava wifi chipa u slučaju da je sjeban?
hardwerski je kvar 100%
Nekima je i proradilo ali na kratko!
Ameri su kontaktirali apple, priznaje kvar, ne znaju uzroke... Telefone u garanciji mjenjaju novima, izvan garancije nude iPhone 4 bez čekanja (kao ono, preko veze)
Malo sam razočaran Jabukom!
no, super... pošto nemam ni približno love za iphone 4, morat ću onda pljunut nešt para za popravak ovog... znate li nekog ko to može popraviti za neke pristojne pare?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
a ostali koji nemaju garanciju, nek pljunu pare za popravak....
nitko nezna kolko bi to moglo koštat? i tko uopće to popravlja? ak znate nekog iz zagreba ili međimurja ko to radi za pristojne pare, slobodno recite...
jedini kojeg pouzdano znam je korisnik Tomm na mackorisniku,sve popravlja na iphone-u,javi mu se http://www.mackorisnik.com/forum/dis...iphone-tomm/p1
čuo sam za njega... ima puno pohvala na njega.. samo me zanima kako se kod njega kreću cijene
Predao mobitel u servis, rekli su da ce ga poslat na dijagnozu kvara pa cemi javit :S
Nisu htjeli govorit cijene za one "pokvarene" koji nisu pod garancjom.
Bookmarks