Da nisi kupovao neke aplikacije ili igrao neke primitivne igre? Facebook ili McCaffe?
Bok svima.Nadam se da sam postavio temu na odgovarajuće mjesto,ako nisam ispravite me
Danas igrom slučaja gledam svoj tmobile račun i uočim neke čudne stvari.Svakih par dana ima neko čudno spajanje ili nešto slično tome i za svako spajanje mi uzme 14,90kn
Piše ovako Pozivni broj MCCA4 Uskuga T7C
Dali neko zna o čemu se radi?
Koristim internet svakodnevno,imam paket od 250mb al to mi je sve ok i ne troši mi promet.
Zvao sam službu za korisnike i oni mi vele da su to prijenosi podataka ili pozivi sa treće strane i da oni s tim nemaju ništa i da mi oni to nemogu isključiti,koma već mi pojelo para i para
Evo slika da vidite o čemu se radi
http://img155.imageshack.us/i/59287052.jpg/
Uploaded with ImageShack.us
Da nisi kupovao neke aplikacije ili igrao neke primitivne igre? Facebook ili McCaffe?
Pa kad pogledaš ostale brojke po kolonama, čini se da spada u SMS, znači garant neka muljaža slična onom "testu" ""inteligencije"".
ja nemam pojma o čemu se radi,ako želite stavim vam cjeli ispis pa možete vidjeti.eto ljudi pripazite na svoje račune ja sam slučajno primjetio.
samo neznam šta da dalje radim jer iz službe nemaju ništa s tim
ja sam imao isto takvu uslugu ukljućenu i kad sam nazvao službu za korisnike dali su mi broj i nazvao sam ideaktivirao sam to
a meni vele da nemogu oni tu ništa da moram sam nać od kog je ta usluga i da nazovem.dal znaš možda broj?
meni je bio neki kitio mobile i dolazila mi je poruka sa broja 88302, neznam broj...
Evo ipak sam uspio rješiti problem.dakle vama kojima uzima lovu s računa nazovite 014572288 , 016191935 , 012357000 i deaktivirajte si sve vezano za vaš broj.
Nadam se da sam nekom pomogao!
I sto je nakaraju se usluga sama aktivirala ili?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Bookmarks