a dali radi na drugim računalu, da nije možda rikla ta grafička, koliko ima izlaza za spajanja monitora ako ih ima više probaj mjenjat ako ih je više..
Pozdrav svima. Naime imam jedan problem sa navedenim chipsetom i ovom grafičkom karticom, kada stavim graficku karticu u pci ex utor ona ne daje sliku nego i dalje samo integrirana grafička kartica,u biosu je sve pravilno podešeno jer 8400gs radi bez problema...naime nvidia 7300gs kad je u utoru ne prikazuje sliku a hladnjak na njnoj se grije...di bi mogao biti problem?
a dali radi na drugim računalu, da nije možda rikla ta grafička, koliko ima izlaza za spajanja monitora ako ih ima više probaj mjenjat ako ih je više..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
a da izbrises drivere od te 8xxx serije, spojis tu 7xxx seriju pa instaliras drivere od nje? nisi spomenuo gore nikakve drivere. nisu ti isti driveri jer se radi o dvije razlicite serije.
Da X-fusion upravo tako. Ja sam nehotice instalirao graficke drivere za stolni komp a imam laptop. I naravno nije radilo a ja se cudim i cudim. Dok nisam vidio u cem je problem. Tako da uvijek kad se instalira neki hardwer treba prijasne deinstalirati i nove staviti za hardwer koji je trenutno unutra. Jbg nije to mis ili hard disk pa da se sam za par sekundi instalira i da javi da je ready for use![]()
In Jack Daniel's veritas
Bookmarks