Ne znam da li ima veze, ali android 1.6 podržava puno manje formata za slanje nego Android 2.1. Ali kako ti kažeš da primaš slike i videa, ne znam... vjerojatno nije stvar u verziji Androida
Imam jedan problem sa lg-em...
probao sam slati preko bluetootha (sa laptopa na mob) pdf, txt i word datoteke i svaki put mi kaze da taj format datoteke nije podržan...
slike, videa i muziku šalje bez problema. Na laptopu imam valjda sve instalirano (kompletan zadnji LG suite, na mobu sam dodao komp i upareni su).
inače sa laptopa na druge mobitele (koji nemaju android) šaljem, primam datoteke normalno. Probao sam skinuti bluetooth file transfer sa marketa i on mi vidi laptop pa kad se idem spajati traži neke servise i na tome ostane...
ima li itko rješenje? nov sam u android svijetu...Hvala
Ne znam da li ima veze, ali android 1.6 podržava puno manje formata za slanje nego Android 2.1. Ali kako ti kažeš da primaš slike i videa, ne znam... vjerojatno nije stvar u verziji Androida
Camera Obscura - the best camera ever :)
stvarno neznan...mislin da nebi tribalo bit do verzije androida. moguće jedino da je u novijoj verziji 2.1 taj propust ispravljen
bluetooth file transfer mi kaže nešto kao da neman root access pa da se zbog toga ne može spojit sa laptopom...
Zadnji uredio HCSC : 03-12-2010 u 16:16 Razlog: spojeno
Ja se sa svojim LG540 uredno se spajam i prenosim aplikacije za instaliranje na karticu od mobila. Ali verzija je 2.1
A kako ti je update službeno izašao: fino napravi upgrade, možda se to riješi na taj način
Molim te bi li mi moga reć kako i di da skinem taj update?
Nov sam u svemu ovome.
Da li ću izgubit garanciju na mob ako updateam na 2.1?
Možda je nekom to pitanje glupo al znan da rootanje i ostalo prčkanje gube garanciju.
Hvala
Rootanjem gubiš garanciju samo ako rootani uređaj iz nekog razloga toliko krepa da se u njega ne može staviti generički software ( recimo crkne mu display i USB port) pa niti možeš vidjeti kao resetirati uređaj, a niti kako ga flashati. Za promjenu na Androida 2.1 ne treba rootanje jer je to službeni postupak i ne gubi se garancija. Link ti je http://www.lg.com/uk/mobile-phones/a...ones-GT540.jsp a onda u donjem desnom kutu imaš opciju OS upgrade ( ispod njega klikni na http://www.lg.com/uk/android/B2CAppSetup.exe Skini program, on će zatražiti drivere i to je to. Flasha se nekih par minuta, poslije toga ide zadnji rebbot i Android 2.1 ti dolazi sa lijepom novom uvodnom animacijom
P.S Vidim ti lokaciju, dakle sugrađani smo
Ja san u Kaštelima. Skoro pa isto. hvala na info.
rekli su mi u tele2 (onaj kod HNK) da još nije izaša update za Hrvatsku, da imaju nekog problema pa da se strpim dok ne izadje?
Za bluetooth koristin "Bluetooth File Trasnfer", skinut sa Marketa. Upalim bluetooth, pokrenem taj "B.File.Transfer", odaberen file koji oću poslat, označim slanje, on krene nešto "searcing for services" ili tako nešto i samo na tome ostane (vrti i vrti). Neznan jesan li šta falija?
Bookmarks