trebao si staviti anketu, ja koristim pc suite, ovi suite sam jednom instalirao
edit:
ni pcsuite baš ne koristim, koristim druge sisteme sinhronizacije, ali ako mi baš zatreba onda koristim PC suite, a ne OVI suite
Nedavno sam reinstalirajući OS na kompu morao da reinstaliram i moj Nokia PC Suite ali sam prilikom instalacije uradio update novog software-a i gle čuda - ništa više nije kao prije. Naime, program za prebacivanje muzike u komp više nije u Nokia PC suite-u i to je ono što me najviše žulja.
Htio sam da vidim koristi li itko ovaj novi software, kakva su iskustva i mišljenja.
trebao si staviti anketu, ja koristim pc suite, ovi suite sam jednom instalirao
edit:
ni pcsuite baš ne koristim, koristim druge sisteme sinhronizacije, ali ako mi baš zatreba onda koristim PC suite, a ne OVI suite
Zadnji uredio Vader : 21-02-2010 u 12:22
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Koristio OVI suite tjedan dana. Super eyecandy sucelje, ali spor, trom i u globalu neoptimiziran komad softvera. Svidja mi se vise nego PC suite i valjda ce ga uskoro sredit.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
za ripanje koristim druge alate, za prebacivanje dobar stari "data transfer", tj. vadim karticu van jer je u čitaču puno brži prijenos podataka nego kad je kartica u mobu
Zadnji uredio Vader : 21-02-2010 u 15:45 Razlog: tipfeler
adobe audition, ne zamaram se kompresijom, nije mi se još desilo da nemam dovoljno mjesta na kartici
muziku rijetko slušam na mobu, ionako punim bateriju svaki dan, nerijetko i cesce
da, problem je sa telefonima koji nemaju memorijsku karticu
Ja koristim Winamp za prebacivanje pjesama, a mob spojim u data storage modu i vozi miško.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ne koristiti ništa iznad 6.85. najbolji pcs !!!
i kad kaže da ima update za pc suite click ignore.
Ja sam skinuo sve vezano za OVI suite i vratio svoj stari PC Suite i sad uopšte neće da mi ripuje muziku. Izbacuje neki Warning kao nije podržan format ili su fajlovi već u formatu u koji hoću da ih prebacim. Mob mi je hakovan, ima li to veze?
nokia mi ide u servis pa moram sve skinit iz memorije
slike i video sam uspjesno skinio na komp -baci ih u my document ,,,,,,,,,
a kontakti iz imenika i poruke se vide u OVI-ju ali nekontam gdje je to pohranjeno na kompu ???
kad istekam mob ,otvorim OVI i vidim sve kontakte i poruke .
da li se mogu poruke obrisat sa moba iz OVI-a , a da istovremeno ostanu na kompu pohranjene ?
e da zaboravio sam rec da to skidam bas iz memorije telefona a ne sa memorijske kartice
Ovi support
Mislim da će prvi video riješit sve nedoumice, ako neće onda će tutoriali ispod.
jel tko instalirao ovu zadnju Beta verziju OVI suita? jel što bolja?
Bookmarks