...mislim da se to još nije pojavilo, jer već bi se znalo... budeš na vrijeme obavješten, kao i svi ostali...
DALI BI MI NETKO MOGAO DATI LINK NA KOJEM MOGU SKINUTI MOD ZA GTA San Andreas KOJI ĆE MI PROMJENITI SVE AUTE,MOTORE I OSTALO.
![]()
...mislim da se to još nije pojavilo, jer već bi se znalo... budeš na vrijeme obavješten, kao i svi ostali...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Trazi malo po googleu i stranicam koje se bave modovima za GTA. Negdje sam bio vidio, al sad ne znam gdje
Izasao je i GTA UNDERGROUND, mijesano GTA SA i NFS Underground. Ima negdje 70 MB
iPhone 5s 16 GB
...pa ajd ponovno potraži pa stavi link...Izvorno postao imatic
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
oces ovo sa NFSU?
iPhone 5s 16 GB
@snake imas ovdje neke modove.....
.....cute but psycho.....
@muras hvala za modove
postoji onaj 'hot coffe' mod al to nema veze sa autima![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jeli tko provao te modove i kakvi su.
hehe....Izvorno postao flOorKilla
...
@car pa dobri su...![]()
vridi taj hot coffe više nego svi skupaIzvorno postao flOorKilla
jedino Nude Girlfriends Mod
to je zakonIzvorno postao Hacker
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
A žašto si sam ne modaš auto po auto?
Tako je uvijek bolje nego kad skineš mod u kojem pola autiju valja a pola ne.
ma daj ja sam stavljao aute preko onog img-a i koji auto stavim nema ga uopće sad sam stavio bmx nema ga a onaj car spawn mi ne radi
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
naravno da mi nije radilo kada nisam išao na rebuilt archive,ali nema veze frend mi je dao frpu auta i nisam znao kaj je kaj i piše mclare i stavim gore uđem u igru(kopiju naravno nisam napravio)i preko spawna si stavim auto kad ono to je mclaren-mercedes bolid i naravno nemogu ući u njeg.!
onda sam kopao nešto preko gtasa-ultimate editora i s**** svega kada ga sad stavim preko spawna samo propadne u zemlju i kada uđem u njeg samo mi se pojavi error od gta e sad mi treba ako mi netko oće poslat uranus.dff i .txd
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
najbolje ti je ponovno instalirat igru pa pokusat opet
da kaj si lud pa nemam dvd
nego kako si instalirao igru? onda ponovo posudi od nekog
Da ne otvaram novu temu:
Kako regrutirati nekog clana bande u misiji (mislim) Los Desperados?!?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Nanisanis ga pistoljem ili nekim drugim oruzjem (mis desna tipka) i stisnes mislim G ili H
EDIT: Mislio da mislis opcenito, kad nisi u misiji, a te misije se ne sjecam tocno kako ide
iPhone 5s 16 GB
ja ti mogu dati jednu web stranicu http://gta.gamigo.deIzvorno postao Snake
DA li ima neko sifre za GTA San Andreas. ako ima neka mi posalje na meil
ALOOOO omali iko sifre za GTA San Andreas
http://www.gameskanker.com/gs_pcgame...asanadreas.htmIzvorno postao dacha018
jel znas sta je google
jesi ti normalnan ili sta? idi na chat ako ti se instantno dopisujeIzvorno postao dacha018
uostalom dobro ti je rekao muras, imas google pa trazi, a pisalo se o siframa i ovdje samo sta to vrijedi kad su ljudi ljeni za potrazit
Bookmarks