Mislim da ti je mobitel sličan Siemensu CX65, al sa manje memorije...odi na stranicu www.reviewcentre.com i tam ćeš naći recenzije ljudi kaj imaju taj mob, pa ti piše kaj valja, a kaj ne valja...
Vidio sam ove vipove bozicne pakete pa me zanimaju dojmovi vlasnika moba iz naslova..koje su mu mane koje dobre strane??
Mislim da ti je mobitel sličan Siemensu CX65, al sa manje memorije...odi na stranicu www.reviewcentre.com i tam ćeš naći recenzije ljudi kaj imaju taj mob, pa ti piše kaj valja, a kaj ne valja...
Bom Chicka WahWah
Nije sličan CX65 ni u bunilu. To je C65 sa Vodafone softverom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...imaš o njemu na ovom linku -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=Siemens+CV65 ...pa pogledaj...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...a u vezi sličnosti CX-a i CV-a,ima manji ekran nego CX,lošiju kameru (mislim manja rezolucija)...ali sve u svemu,odličan mob za te novce,pogotovo sada kad je tako jeftin...preporučujem...
Al ti VIP-ovi paketi ti imaju neku foru...mislim da ti je to ono s nadoplatom bonova svaki mjesec, nešto između prepaida i pretplate...odi se informirat u VIP...
Bom Chicka WahWah
...ti božićni paketi nemaju tu *foru*...znači,platiš ga,dobiješ ga i tvoj je bez daljnih obaveza,osim kupovanja bonova kad potrošiš novce (isto vrijedi i za t610)...
Na onoj akciji su Samsung E300, Motorola v525 i Nokia 3220 za 191kn, a ovo su obični paketi i to vrlo jeftini. Ako ti ne smeta CIF kamera kod CV65, onda ga svakako preporučam jer je odličan za ovu cijenu.
Bookmarks