Apple iPhone 4 uskoro će se pojaviti i kod Vipneta! Još uvijek nije poznat točan datum prodaje, ali prodaja kreće u sljedećim mjesecima, to je potvrđeno iz Vipneta.
http://www.mobil.hr/novosti/apple/vr...-u-vipnet-3756
Apple iPhone 4 uskoro će se pojaviti i kod Vipneta! Još uvijek nije poznat točan datum prodaje, ali prodaja kreće u sljedećim mjesecima, to je potvrđeno iz Vipneta.
http://www.mobil.hr/novosti/apple/vr...-u-vipnet-3756
Super, nadam se da ce bar cijene bit ok, prema tmobu
pa cijene ce ti bit iste jedino ce profitirat ekipa koja je na vipu i na pretplati....no iz svega mozda izade dobro sto ce biti vise tih mobitela pa ce pasti potraznja na crno pa padnu tamo cijene
Napokon. Nemoram kupovati tvornički otključan.
predbilježbe na:
http://www.vipnet.hr/iphone
Predbilježio sam se. Baš me zanima kada će se javiti s bilokakvim informacijama.
Isao u VIP i rekli 1.11 ce se saznati cijene
Bome lipo kasni VIP. Ako im cijene ne budu neka revolucija ne kontam poantu davat uređaj već lagano star po nepristupačnim tj jako povoljnom cijenama (da privuku novu ekipu jel?)
cijene su super a bom ei pretplata od 125Kns 500min i 1GB prometa je extra. mene su kupili.
Postovani,
zahvaljujemo na Vasem e-mailu.
IPhone 4 ce biti dostupan i uz tarifu Sve za mene 150 uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Cijena iPhone-a 4 16GB uz tarifu Sve za mene 150 je 2899 kn, a iPhone 4 32GB 3599 kn uz obvezni trajni naloga na kreditnu karticu (za nove pretplatnike).
U slucaju dodatnih upita, stojimo Vam na raspolaganju.
S postovanjem
Čekaj, sta ja moram imati kreditnu karticu da bi napravio taj ugovor ?
defendpeace i insane. ako ste vec postojeci korisnici (pretplatnici) ne treba vam kreditna...tako su meni rekli u SZK kada sam zvala...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
problem je sta sam na tele2 i bonbonu na prepaid :S, moze sa revolving karticom?
nisam postojeci korisnik, da li se moze na diners ? Ako ne koja kreditna kartica mi je dovoljna, ona master card standard od erste je ok ?
Provjerio sam, moze se sa diners !Jedva cekam
i ja cu vjerovatno na vip natrag a pljuvao sam po njemu
trenutno koristim od njih vodafon mobile conect-100 kn,pretplatu sam na tele 2 ugasio a da bi imao pozive 20 lipa svaki mjesec moram uplatit 100 kn tako kad samo to zbrojm vec sam na istom,a imam opet ajfon(stari odletio u more),1000 min mjesecno sta neznam ocu iskoristit jer mi je to prosjecno 30 min dnevno i paket za surfanje dok sam na "poslu"...
jos ako mogu koristit ajfon ko ruter za komp definitivno ode ja pognute glave natrag
EDIT-moze se koristit kao ruter-kolega je odgovorio u drugoj temi pa eto da i tu pise
a jos jedno pitanje je dal se moze u vip prenest broj? trazio sam po njihovoj stranici al nisam nasao
Zadnji uredio Rus : 14-12-2010 u 23:54
Može se prenjeti broj.
Moze se prenijeti broj ali onda ne mozes koristit popust na mjesecnu pretplatu kod te akcije... samo jedno ili drugo.
a ako prenesem sad a za dva dana akcija?![]()
moze se prenest broj i upast u ovu akciju,nemoras se predbiljezit dosta je sa parama doc,diners moze,cekovi od erste banke nemogu(u vip centrima),ako dolpatis moze bez trajnog naloga(200kn). ako imate samo cekove onda pravac vip partner jer ih tamo vecinom primaju.-to sam danas zvao malo sluzbu da sve propitam tako da to nije naklapanje...
posto ja sutra idem na put i proc cu kroz zadar zvao sam tamo vip partnerra a oni kazu prodano sve.
ja-pa kako prodano kad se tek od sutra prodaju?
ona-pa rezervirano je.
ja-a koliko se to placalo i koji su uvjeti?
ona-pa znate...pa...ako tko otkaze cemo vas zvat....
izgleda da ce ljudi ko amerikanci kampirat pred trgovinom,polakomili se svi![]()
Bookmarks