Da ukratko objasnim situaciju - na S8300 mi je otišao flet kabel (nije radio zvuk više, samo kad se mob držao rukom na pola između skroz otvorenog i zatvorenog). Naručio sam novi flet i novu masku jer je ova bila prilično izguljena. Promijenio sam sve komplet i sve radi na mobu, osim što se više ni pomoću trikova ne mogu otključati tipke niti zaključati slajdanjem moba prema gore i obrnuto. Ručni lock radi najnormalnije, unlock također, ali problem je kad se treba brzo javit na poziv, pa umjesto da se samo slide-a mob prema gore, treba ga prvo otključat unlock tipkom sastrane i stisnut tipku za odgovor na poziv.
Previše iritantno i nije to to kako treba biti. I kad se namjesti klasično automatsko zaključavanje tipkovnice, ni to ne radi.
Zanima me na kom principu radi taj lock/unlock kad se mob povlači prema gore/dolje? Gdje su senzori ili što već za to? Ja sam mislio da su to ona dva sa zadnje strane od tipkovnice što stoje u zadnjem dijelu maske koji se skida odmah nakon skidanja poklopca baterije i baterije, ima 4 vijka, jer tu su dva mala kontaktna limića, ali oni su fiksni, tu nema veze nikakve sa otvaranjem i zatv. moba.
I na kameri ima skroz mala crna točkica u donjem lijevom uglu kad se fotografira i vidi se na fotkama, ali to je zanemarivo, no ako netko zna zašto je to tako, neka pomogne
Molim pomoć jer sam mob rastavio i sastavio već 50 puta i apsolutno sve drugo radi besprijekorno, osim ovoga.
Hvala unaprijed!

.
Odgovori uz citat
Hvala puno!!

Bookmarks