To je malo informacija da bi ti netko mogao odgovorit.Dali ekran uredno šljaka?
imam problem sa blokiranim telefonom... pise telefon zamrznut... mobitel je samsung sgh-x670...
zna li neko kako to mogu rijesiti?
hvala...
To je malo informacija da bi ti netko mogao odgovorit.Dali ekran uredno šljaka?
izvadi karticu i ukucaj ove kodove *2767*3855# kao i *2767*2878#. nakon ukucavanje ovih kodova gubis sve podatke sa telefona, slike, melodije.......!! ako opet bude blokirao moraces u servis........
s mobitelom mi se igrala mlada sestra i pri ukljucivanju pogrijesila je neznam koliko puta pin kartice (ali to sam rijesila sa PUK-om) i pin mobitela, koji sam zakljucala sa nekom lozinkom... i sad kad ga upalim kaze mi "telefon zamrznut"...
HEEEEEEELP!!!
alana, jesi probala ukucat 8 nula? 00000000
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
probala sam sve... ne ide...
onda probaj jos sa ovim reset kodovima *2767*3855# kao i *2767*2878#.
ako to ne upali, onda pridavi seku da ti kaze sto je mijenjala, jer ocito je da je nesto mijenjala i ukucavala svoje brojeve
ne znam kako da ti pomognem, meni je davno sestra napravila identicnu stvar, no srecom, ona se uspjela sjetiti koje je brojeve ukucala u taj phone lock..
i jos nesto, mozda je bitno, no meni je u tom starom samsungu morala biti sim kartica koja je u trtenutku mijenjanja phone locka bila u njemu.. ni jednu drugu nije prihvacao
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nisam siguran ali ja bi fleshao telefon..........
joj imam samsung S5050 tek od 6.7.2010 i prije tjedan dana mi se sestra igrala s njime i sada kad ukucam PIN meni kaze "telefon zamrznut" i sada sam sve pokusala ali nista... PLIZ POMOZITE MI!!!P.S ja san na mrezi tele 2...
Bookmarks