Jeli moguće i kako vratiti HTC Desire (Tele2) na stock (original ROM+ROOT)...tražio sam ROM po netu al ne nelazim ništa konkretno.
Jeli moguće i kako vratiti HTC Desire (Tele2) na stock (original ROM+ROOT)...tražio sam ROM po netu al ne nelazim ništa konkretno.
Moguce je, samo treba nac room
I mene to zanima, ako mi zatreba zbog garancije. I kako ponistit root? Maknut onaj clockwork ?
Opcenito kako ga vratit na pocetno stanje.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
http://theunlockr.com/2010/06/07/how...he-htc-desire/
Probah prema ovome, sa oba roma koji su nebrandani- ne šljaka. Preptostavljam da bih trebao zadnji HTC-ov ROM al ga nemogu nigdje naći na netu...help?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
http://shipped-roms.com/index.php?ca...d&model=Desire
Gledao sam ovo ali to je su za Verizon ROM-ovi...nije to kao brandani ROM-ovi?
NeeeGledaj Bravo model:
http://shipped-roms.com/index.php?ca...id&model=Bravo
Mislim da je 1.21.405.2 zadnji, traži WWE ROM. Sori, mislio sam da tražiš samo izvor stock ROM-ova inače bi malo proširio svoj prošli post.
Ali PAZI, neki RUU ROM-ovi nisu podržani na SLCD Desireima usprkos tome što su službeni. Raspitaj se malo ili proguglaj radi li ROM kojeg odabereš na SLCD Desireu, pod uvjetom da imaš taj model. Nuspojava je brickanje ekrana (nećeš imati sliku na ekranu, ali će ti mob biti 100% funkcionalan... Dobro, 99%). To se može popraviti, ali bolje spriječiti takvo što u startu.
Ako imaš AMOLED, samo šibaj.
Nemam AMOLEDAli čak i u tom slučaju se to da popraviti...kako? U zadnje vrijeme me sreća baš nejde
![]()
Rijesis to flesanjem drugog ruu-a. ali poprilicno sam uvjeren da bi zadnji rom trebao sljakati. U to vrijeme je na trzistu bilo amoled i slcd modela. Rekao bih da je problem sa eclair stock romovima jer kad su izdani prvi ruu-ovi, slcd-a nije bilo na vidiku. Razmisljam naglasSvakako probaj provjeriti taj info na netu. Osobno nemam iskustva s flesanjem ruu-ova iz prve ruke.
Jel moguće doći do goldcarda naknadno? Kolko znam ovaj na Tele 2 bi trebao biti otključan pa ni goldcard ni nebi trebao, no od svih onih (WWE) il mi stane na USB connection timeout il da nemože updejtat ROM, da nek nađem korektan ROM....ideje? Oni ZIP fajlovi...to mogu flashat preko samog Desire-a, kao i ostale custom ROM-ove?
Instaliraj htc sync ako nisi, mozda ga neki driveri zezaju. Mob je upaljen tijekom ruu flesa. Goldcard ti ne treba.
Zipove prebacujes na karticu i onda sve radis s moba. Ako ides flesati pb99img.zip umjesto ruu-a onda radis sve s moba. Makar bi ja osobno prije odabrao ruu.
Mislim da znam u čemu je problem...kod svakog mi HTC na kraju urecovery-u javi grešku da je instalirana MAIN verzija novija od one koju želim instalirat...možda da nađem neki stariji ROM sa SenseUI-em u .zip obliku pa da njega najprije stavim pa probam updejtat onda?
E to dotle još nisam došaoIli pričekaj nekog drugog, ili probaj naći nešto na xda forumu.
Bookmarks