Odnesi na servis daljinski.
Možeš probat i sa univerzalnim.
Eo ovako neradi mi daljinski za dig.prijamnik,a na prijamniku uopce neam nikakve tipke i sad neam kako prebacivat programe.Imam Strong SRT 5202,i sta sad da radim jel moguce ikako kupit novi daljinski ili popravit stari,inace ja u svojoj sobi imam isti takav prijamnik i daljinski ali ne reagira na ovaj u dnevnoj...sto sada??
Odnesi na servis daljinski.
Možeš probat i sa univerzalnim.
Koliko bi otprilike kostao popravak,a koliko je taj univerzalni?jesi siguran da taj radi sa dig.prijamnikom?
Ako ti je pod garancijom još onda ne bi trebao ništa. Pitaš servisera. Vjerojatno ne puno jer se ipak radi o daljinskom a i sama cijena uređaja nije velika.
Ne znam za univerzalni, vjerojatno ima neki. Sad cijenu ne znam.
U knjigici koju dobiješ s njim ti piše sa kojim telkama/dvdima/prijamnicima i ostalo kompatibilan.
Bolje ti probaj da li taj daljinski iz dnevne radi u tvojoj sobi jer daljinski ne krepava samo tako. Imaš li garanciju na njega? Jesi li zvao MKE shop u blok centru i pitao za popravak?
EDIT:
Prestiže me Yager...
Ma to sam tek sad skužio da neradi,a neznam mislim da je nekom pao na pod il tak nesto i valjda otad neradi,probao sam taj daljinski u svojoj sobi i obrnuto probat al nece,baterije rade nije u tome problem,nego uopce neradi daljinski...
Ajde probaj dig. prijamnik ostavit jedno pola sata izvan struje pa onda probaj. S takvim istim sam imao identičan problem.
....
Uzmi neki mobitel s kamerom, okreni daljinac prema kameri i vidi da li svijetli IC dioda...
ma radi diodica zeleno svijetli,nisam spomenuo upaljen mi je digitalni na novoj tv a posto daljinski neradi nemogu prebacit niti na ijedan drugi program..
IC dioda na daljinskom a ne ona zelena/crvena na dig prijemniku...
....
samo da javim da je daljinski proradio nakon što sam išteako prijamnik iz struje te ga ponovno uključio a neam pojma zakaj je do toga došlo da odjednom prestane da radi...
Blesira se software, to se bude ponavljalo.
Post br. #7
....
Bookmarks