dali je netko neki dan gledao vijesti i vidio onu foru brzinskog čitanj!lik pročita stranicu knjige za 2sec!ovaj thread sam otvorio da komentiramo takve stvari!
dali je netko neki dan gledao vijesti i vidio onu foru brzinskog čitanj!lik pročita stranicu knjige za 2sec!ovaj thread sam otvorio da komentiramo takve stvari!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
da, postoji tecaj brzog citanja! to je fakat cool!
Uuuu, pa tip je lud...
ma kežu da ima neko fotografko pamčenje ali mi neide u glavu kako zapamtit stranicu i sav tekst te stranice,tj. hoću reči da nekontam kako lik kuži šta se radi u toj knjizi!a to se može vježbat kažu!
svaka im čast ali mislim ako nemaš razvijeno "foto pamčenje" da ti to baš i ne uspijeva! Čast izuzetcima. Da sam bar za takvo šta znao prije 10 godina.
=
![]()
na2
E=mc2
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Fotografsko pamćenje je isto kao i svaki drugi talent. Nemaju ga svi jednako, a i oni koji ga imaju moraju ga trenirati i razvijati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
129 stranica u minuti-ali ja nebi ni prolistati mogla (naravno uz kratko zadrzavanje) toliko stranica u minuti...Malo mi to djeluje nemoguce,a opet je jako korisno.Ono,trebas procitati lektiru i stignes u 5 min prije sata sve procitati..
![]()
whatever
129 stranica u minuti!? Pa di si to čula??
Bio je clanak u Jutarnjem neki dan.![]()
![]()
whatever
RESPECTIzvorno postao Sljaka
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sta bih ja dao da tako mogu citati...![]()
Nemozes sam od sebe,ipak moras ici na tecajeve gdje te upute kako brzo citati i razumijeti procitano,oni ti objesne te tehnike it to
whatever
a di su ti tečajevi i kolko košta to?
A neznam vise,odi mozda na sajt od jutarnjeg,gledaj na proslotjedno neko izdanje mozda ima clanak ako ne progooglaj
whatever
boji dar od fotografskog pamcenja je jedino nasljedstvo u iznosu od 1,000,000,000,000 $![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Jutarnji nema svoj site, ali čitao sam i ja članak, ne znam gdje se održavaju tečajevi (google is your friend), ali znam da košta oko 1800 kuna...
129 ppm-a(pages per minute)???
šta uopće stigne prelistat tolko u minuti?
ima jedna stvar,ja imam otprilike ok fotografsko pamčenje i da se men pita ja bi upisao sad taj tečaj pa bi upisao fax i za ispit bi 2do 3 puta pročitao knjigu i da vidiš kako bi prošao!zato me zanima jeli ima negdje u osijeku to sranje?!?
čitala sam i ja to u Jutarnjem - tečajeve održava marketinška agencija Kreator, traju 7 dana, kolko se sjećam u 24 sata nastave; grupe od oko 15ak ljudi. a košta između 1600 i 1800kn. dobiješ tekst koji moraš pročitat u nekom limitiranom vremenu i onda odgovorit na 22 pitanja.
e pa dosta sam i zapamtila o svem tome, možda se i upišem![]()
like fire....be alive
a čuj ak je tak onda si uštedi lovu, odi do frendice i nek ti ona štopa dok čitaš, a poslije nek te pita kaj piše... i tako sve dok se ne izvježbaš... se se bojim da je to prodavanje magle...Izvorno postao U-NiQ
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma Daj Brisi Sa Citanjem Ja Ni Ne Citam Tako Da Mi To Nije Od Nikakve Koristi!!!!hahahahaha
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
Da sad kad imaš (ovoliko) godina a poslije...Izvorno postao the man
Daj mi objasnite koja je fora sa Ovakvim Pisanjem Postova?
sorry zaboravio sam iskljuciti caps lock.........
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
Bookmarks