eh, gps na mom iphoneu je postao katastrofa... bio je i prije loš (kupio ga preko oglasnika), ali sam mislio da jednostavno iphone ima loš gps... uglavnom, kad upalim maps ili igo ili tomtom, užasno dugo mu treba da nađe satelite i da me locira... i onda prilikom vožnje u autu nekad zna izgubit signal, i još k tome kasni za točnom mojom pozicijom i pozicija se obavlja svakih cca 20 sek... užas... mislio sa da je možda neki problem u satelitima pa sam pokušao s nokiom e66... gps radi najnormalnije... i onda sam se našao s frendom koji isto ima iphone i malo smo uspoređivali... njega je gps pozicionirao 10 sek nakon što je upalio maps, dok je meni trebalo oko minutu i pol (samo da napomenem da smo bili na čistini, nije bilo zgrada, drveća oko nas)... i onda kad smo se vozili, na frendovim iphoneu je gps radio najnormalnije, pozicija se obavljala skoro u jednoj sekundi dvaput, a meni naravno jedno svakih 15-20 sek... i naravno pozicija na mom je bila oko 100-200m iza trenutne naše pozicije... kak da sredim taj gps?

Odgovori uz citat
Bookmarks